Selam arkadaslar 110 luk bir era dizel dusunuyorum yazilim ile ne gucler alinabiliyor. bu 110 luk dizel motor is gorurmu ?
Selam arkadaslar 110 luk bir era dizel dusunuyorum yazilim ile ne gucler alinabiliyor. bu 110 luk dizel motor is gorurmu ?
hiç oynanmamışı bir arkadaşımda vardı o bile accent için fazla gibidüz yolda çok güzel gidiyorda virajda çok korkutuyor. hayırlısı olsun diyelim
![]()
yol tutmuyo onlar dikkat edin en son esp falan eklediler yeni modellere yazılım dp egsoz ile hayvan gibi gdiyorlar![]()
Eibach 3.5 cm ile orjinalinden daha rahat ve daha iyi yol tutuyor. İlk iş o olsun. Onun haricinde en berbat yeri frenleridir. Gidersin duramazsın.Ben benim 1.6 128 hp Pro Ceed ile denemiştim. Yarım boy - 1 boy kadar arkamdan geliyordu. Maşallahı var performans olarak.
Yazilim ile kac hp oluyor acaba bide bu motor versiyonu nasildir. mesela gunluk kullandigim admire kasanin dizelini kimse onermez 3 silindir oldugu icin problemli bir motor derler.
eibach konfor ve performans olarak çok iyi bir seçim. orjinal yaylarla bakla sayıları eşit ama daha sık buda diğer yaylardan daha fazla konfor sağlıyor![]()
Soft bir yazılım ile 135 hp lerde bırakmak en güzeli. Biz iki arkadaşımla beraber 145 hp civarlarında geziyorduk fakat turbo sıkıntı yaratmıştı. + olarak o kadar güçten sonra duramıyorduk. Motor olarak Admire ile karşılaştırılamaz. Bende Admire vardı 1.6 benzinli. Dizeli traktör modundaydı. Era'dan az yakıyordu fakat hem gitmiyordu hemde çok gürültülü bir motordu. Problemi hiç yok o motorların. Kim söylediyse sallamış biraz.
bende vardı sadece yazılımla 135 hpdi.
fıkır verır heralde
Saxo VTS vs ERA CRDI Fly by - YouTube
130-135 sınır iyidir bencede.Nette çok görüyorum kia rio'da, accent era'da 140 hp yapıp 2-3 kere turbo değişeni...
Yay + geniş taban lastikle fena olucağını düşünüyorum...
yazılımlı 138 lik era 5 boy arkamdan geliyo basık ve tenekelerle
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)