Araç 2006 model mi ?
Printable View
Araç 2006 model mi ?
Hey maşallah
Maşallah çok güzel değerler, şanzumanda bir sıkıntı çıkmaz inşallah, kazasız belasız inşallah.
Motor cr mi yoksa pd mi
Yurt disinda k04 uygulanmis var bende mi yapsam bilemedim
Nacizane,benim bindiğim en hızlı dizel :)
Kazasız belasız batuş cum :)
Nekadar duman,okadar randıman temalı bi foto da olsun bari :)
http://i43.tinypic.com/1se829.jpg
kadran videosu cagaloglu yokusundan aşşaga yabıstırılmıs gibi kardes dısarıyıda cekseydin keske =)
Dahada hızlanıcak inşallah ama arabamda benden çok utku uzunoğlu'nun (ukku) emeği vardır.O kadar işi gücü arasında bıkmadan usanmadan yardım etti kendisine çok teşekkür ederim :)
Dyno koymadın abi tablo koydun:) K04 dediğin gibi fantazi olur 2260 yeterli olucakdır.
Yurt dışındada bir çok yapılmış örneği vardır.
seni mi kırıcaz batu 0-130 koyalım :D
Seat Leon FR TDI 0-130 km/h powered by Ecutronika - YouTube
bu da bonus olsun başka bir araç :)
Seat Leon Fr 170 0-180 - YouTube
Hayırlısı abi inşallah sorunsuz sıkıntısız bitirirsin okulu istanbula gelmeden konuya yaz buluşalım mutlaka :)
Maşallah ..
maşallah Batuş, harika durumda aracın :)
ivmelenmesi, yol tutuşu süper :)
Levent abi'nin koyduğu videolara karşılık bide kendi arabamın 2.kadran videosunu paylaşıyorum :) Bizim dizelimizinde yurt dışındakiler kadar hızlı olduğunu düşünüyorum :D
Buda körfezden ufak bi eğlence videosu :)
Körfez'deki süremide güncellemiş oldum 58.xxx den 57.6 second'a indim :)
Masallah guzel degerler
Değerler, dyno , kadran hepsi çok güzel çok iyi ama hepsinden önce şu virajı dönüşüne kurban :)
Senin secondunu yerim
Ben günlük kullanmaya 1.6 tdi alamıyorum DSG elimde kalır korkusuna dsgfobik oldum, helal olsun valla:)
Daha pay var :) Maşallah Batucum, 7 Temmuz'da da İstanbul park videosu bekliyorum artık :)
Jetta pd mi cr mi? Degerler cok guzel. Dsgde bir sorun yasadiniz mi yazlim sonrasinda? Bir de 6mi 7dsg mi?
Abi gelmeye çalışıcam :)
Masallah cok iyi...kamyon torku:))
Teşekkür ederim :)
maşallah kardeşim çok tatında olmuş.
dizel damarım basıyo gene bakalım :D
batu bursadaymıs hızlı dizelleri aksam beklerim diyo