Bu tam sorumun cevabı degıl :)
Şimdi benim orjinalden x marka 1 bar basınçta 100 hp üreten turbom var bunu çıkarıp yine x marka 1 barda 170 hp üreten bir turbo takamıyormuyum yani?
Takabiliyorum dimi ? :D
Printable View
90hp olarak çıkan modelde değişken geometrili turbo (vnt) var, turbonun içindeki ufak kanatçıklar hareket ediyor, yukarıdaki arkadaş bu vnt turboyu 75 hp olan araca takarsak iyi olacağını söylüyor ama o kanatçıkları nasıl kontrol edecek açıklamıyor :)
Bu arada berkayın fikirlerini alıyorum banlanmış sağolsun :D
Yurtdışındaki yabancı kaynaklarda EGR iptali ile daha iyi gaz tepkisi ve araç hacmine göre %5 ile %10 arası güç elde ettiklerini söylüyorlar, yazıyorlar, çiziyorlar.
EGR öncesi sonrası denemedım ama deneyip deneyimlerimi aktaracağım
............
.............
Uygun wastegate takildiginda vnt turboyu kontrol edebilirsin.. Olmaz diye kesin konusmamak lazim.
önce her iki arabayı da bilip olur olmaz ondan sonra konuşmak lazım
75lige 90lik turbosu takan yok bildigim kadariyla. paliosu olan bir arkadas vardi o turbo buyutmustu diye hatirliyorum. arabalara naparsaniz yapin 120 hpden sonra debriyaj kaciriyor. 75 likten 140 hp gormek nerdese 100 de 200 guc artisi demek. inanmissaniz sknti yok. konuyu acan arkadaslarda bence sirasiyla downpipe + yazilim + son iptali. fitre isterse karbon olsun birsey farketmiyor sestan baska. daha fazla para harcama isterseniz bi tanede boost gauge takarsiniz.