brove 1.6 dizel var. megachips in yaptığı gayet hızlı
brove 1.6 dizel var. megachips in yaptığı gayet hızlı
POLO CUP
SİZİN HAYALLERİNİZ, BENİM GERÇEKLERİM VAR !!!
ÖZGÜR ERMEK
En hızlı mı bilmiyorum, fakat bence en yakışılıklı 1.6 dizel yeni Cee'd. Müthiş tasarıma sahip.
Instagram: mutusgarage
Bildiğim kadarıyla şuan en verimlisi (hızlısı demiyorum) 1.6 Dci 130 hp 320 nm, ikinci olarak 1.6 Crdi 128 hp 260 nm, üçüncü olarak 1.6 Mjet 120hp 310 nm. Tabi bizim araçlarda DP ve yazılım ile 197 hp alınıyor. Dci ve Mjet'i bilemiyorum.
eski kasa ceedlerde... misal bundan.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4941498/detay#
ama senin de dediğin gibi 1400kg civarında ağır araçlar bunlar..
arabam.com 'un testini okumuşdum honda civic dizel için bence gayet tarafsız ve güzel test yapmışlar..
" Güçlü Motor ama..
Honda Civic HB modelinde 1,6 litre motora yer vermiş. “Earth Dreams Technology” ile üretilen motor yüksek performansı ve düşük yakıt tüketimiyle ön plana çıkıyor. 2.2 litre motorun işlenmesiyle oluşturulan bu yeni ünite, alüminyum malzeme kullanılarak 2,2 litrelik üniteden 58 kg daha hafif olarak tasarlanmış. Bu ünitenin değerlerine baktığımızda 4000 d/d’da 120 PS güç ve 2000 d/d’da 300 Nm tork üretiyor. Bu değerler ile 0-100 Km/s hızlanmasını 10,5 saniyede tamamlarken maksimum 207 Km/s’lik bir hız değerine sahip. Bu performanslı verilere rağmen dizel ünitenin fabrika yakıt tüketim değeri 3,6 litre olarak belirlenmiş. Bu motor kâğıt üzerinde güçlü görünüyor. Ancak dizel ünite olmasına rağmen tork değerinin 2000 d/d’dan sonra 300 Nm ulaşması gücün geç hissedilmesine sebep oluyor. Buda rakipleri tork değerlerini 1750 d/d’dan itibaren sunarken bu motorun 2000 d/d’dan sonra sunması sürüş zevkini törpülüyor. Aracın yakıt tüketim değeri ise 3,6 litre gibi iddialı bir değere sahip. Sakin kullanımlarda elde edilebilecek bir değer olduğunu belirtmeliyim. Biz testimiz sırasında ise 6,5 litrelik yakıt tüketim değeri elde ettik. "
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
benim polo ve arkadasımın ceed i en hızlı 1.6 dizeli belirlemek üzere sürekli hazır
saygılar.
POWERSHOP
#s3uperman
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)