Megachips 'de yapildi
Printable View
Megachips 'de yapildi
Benim yazilimsiz halimi 1-1,5 geciyordu yazilimli ceed..
197lik ceedle deniyecektik fakat biz yazilim yaptiktan sonra aracin satildigi soylendi kismet olmadi:)
cuma günü bir aksilik olmaz ise, stok motor 1.6 DCi 130 hp Megane Sport Tourer privilige ile deneme yapacağım..
Vw orjinal 1.6tdi turbosu nedir? (Marka,model)
2 hafta snra yazılmlı dp li megane 3 ler aynı şekılde ceedler i30 lar dnemek isteyen olursa ozldn ulaşın.araç polo 1.6 tdi
Harbi 1.6 tdi larda ne turbo var. 105 ve 90 liklarin farkli sanirsam gt15 miydi ya ole biseydi ama bulmadim bilen varmi turbo kodunu falan ?
geçen gün 110luk galiba fluanceye yazılım attık 3te bile sarıyor şanzımanda saglam ama yinede stock era üzer diye gördüm bn :) belki 180den sonra fluence geçer ama 180e kadar kondisyonlu era geçer.
ayrıca getz ve eralarda debriyajsız vites atıyorum sadece vites halatları kopuyor :D çoksağlamlar
bugün akşam stok 1.6 DCi 130 ps megane sport tourer privilege ile denedim.. 2 kez 3.viteste, 1 kez de 2.viteste bastık..
sonuçta 6-7 boy fark attım.. uzunda da farkı kapatamadı.. benim arabada yazılım + DPF iptali var..
6-7 boy ? 130 DCI a
1.6dci kulağa çok hoş geliyor ilerde değerlenicek.bir arkadaş vardı anadolu yakasında bir türlü fırsat bulup deneyemedik. sonra unutuldu gitti. yeni ceed lerde güzel araca benziyor. ayrıca bu hafta izinliyim denemek isteyen ulaşabilir aracım pd130 passat yalnız 1.9 :D bu arada paşaoğlu chipli 1.6 110luk focusla denedim sonuç benim adıma idi bilgi olsun :)
chipli focusun passatı ayırması lazım bence :)
Bende oyle dusunup yanasmamistim ilk cekindim ama sonuc benim lehime oldu.90 lik chipli yide ayirmistim hadi o normal 110 lugu gecmeme sevindim tabi:)
yazılımlı 1.6 dizel aranıyor.. ceed, i30, focus, cetta, golf, polo, megane 3
:D sizin işinizi görücek birşeyler yokki olsada bi hafta sonu eğlencesi yapsak :)
cetta vardı bir tane diye hatırlıyorum ama.. mertcanın arkadaşıydı sanırım..
abicim valla bnde senlik bişey var aslında ama yazılım vs. yok jantlar lastikler filanda baya etki ediyor..
yoksa dediğim gibi bi merhabalaşırdık :)
jetta yı bilmiyorum :) ama bulunur ankarada bi dolu var aradığınız segmentte araç..
bizim çocuklarda da var da herkes ayrı bi sıkıntılı biliyorsunuz bulaşmak istemiyorum başkasının işine :/
1.6yı bılmem de 1.4lerin en serisi 16v c3ler
kimsenin değinmediği bir motordan bahsedeyim bende opelin yeni çıkardığı avrupada zafira ile satışa sunduğu ve Türkiyeye eylül gibi gelecek olan (zafira ile) 1.6 cdti 136 hp 320 nm lik ünite yakında astra yada konulacak(bu sene sonu veya 2014 başı gibi) olan bu makina bir çok dizeli üzecek gibi.