denemelere bende 1.7 corsamla salça olabilir miyim![]()
kanka 1-2-3 kısa sayılır, 2 85 te falan bitiyor yani aşırı kısa da değil. 4-5-6 gayet uzun ki 4. vites 3k rpm 105 falan görüyorsun, ben 170 (6. vites 3k rpm) görebildim mesafe çok uzun değildi ki uzattık biz zaten ekstradan satıştaki arkadaşımız sayesinde. daha da gidiyordu ciddi ciddi, klima açık 3 x 80 + kg bu arada içindekiler (biz)
Üstteki alıntımı okursanız 2000 rpm den sonra geldiği konusunda yanılgı olduğunu görebilirsiniz, belki test ettikleri araçla ilgili olabilir. 1200-1300 devirlerden çok güzel topluyor yüksek viteslerde araçSunroof gelirse donanıma, ciddi düşünebilirim kendime bile..
Sedana koysalar ciddi satar Eylülde CRV'de gelecekmiş 1.6 dizelle baya baya satacak bence
Golf MKVII 1.6 Tdi
Bence CRV patlayacak resmen.
Golf MKVII 1.6 Tdi
bana göre aracın stock gücünü baz almamak lazım.
Günlük kullanılabilecek düzeyde sıkıntısız motorun önü açık beli sebeplerden dolayı ayarı kısılmış olanlarda mevcut..Yeni kasasını incelemedim fakat bir önceki kia pro ceed 128 hp gibi bir güce sahip.Fakat motor sadece yazılımla günlük olarak 160-165 hp civarlarında binilebiliyor.Demek istediğim bazı markalar ayar açmıyor.garantiden dolayı olabilir,sattıkları ülke vergiyi beygir gücü üzerinden hesapladığı için düşrmüş olabilir gibi gibi.
Kia Ceed veya Hyundai I30 CRDI lar hemen hemen aşağıdaki değerlere yakın değerler vermekte. stock ve chipli şekilde
128hp - 260nm >> 177hp - 364nm
Hızlı 1.6 d 'lerden hic rakip gruplarla deneyen var mı ?
mesela hızlı 1.6 tdi vs hızlı crdi group yada dci
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Ben arabam orjinalken Era ile denemiştim 110luk. Benim araba 128 Crdi. 1 boy önde gidiyordum. Ama denk gelirse 130 luk Dci ile denemek isterim.
dci motorlar 1.5 ve 8v olmasına rağmen tatminkar gidiyordu özellikle 105 likler şimdi 1.6 16 v e geçti 130 helal bggayet başarılı şuan piyasada bu güçte motor yok sanırım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)