Arkadaslar sehir ici saga sola gitmek icin uno marka aracimi satip saxo 1.5 d almayi düsünüyorum aranizda bilenler warsa bu araci artilaryla eksileriyle yardimci olabilir mi acaba ? Simdiden tesekkurler.
Arkadaslar sehir ici saga sola gitmek icin uno marka aracimi satip saxo 1.5 d almayi düsünüyorum aranizda bilenler warsa bu araci artilaryla eksileriyle yardimci olabilir mi acaba ? Simdiden tesekkurler.
İnstagram:
guven_arabacioglu
motor sağlıklı ise az yakar şehir içi tıs tıs binmek için ideal olabilir
hocam benım ılk aracımdı 1.5yıl kullandım tepe tepe kullandım hemde tık demedı kırsal motorın vardı o zamanlar bı koyuyordum klımalıydı sx modelıydı bendekı sehır ıcı temız 65 70 tlye 1000 yada 1100 km rahat gıdıyordum bunlar en onemlı artısı eksılerıne gelırsekbıldıgın traktorr ha onu kullanmıssın ha onu ve yokuslarda accayıp tıkanıyor turbo olmadıgı ıcın hayatta 3 4 vıtesle cıkamazsın 190 ıbre var istanbula geldıysen belkı bılırsın b.duzu yokusuna 150 160l gırdım ılk 5 dkda 5ten 2ye kadar cektım 40 50 ıle cıktım bu yonu kotu ama yasadıgın yer duzlukse bırde temız klımalısınız bulduysan bakmaa km onemlı degıs saglamdır motoru tık demez tepe tepe bınersın hocam
arkadaşımda vardı fastfood dükkanında ev ve iş yerlerine servis yapıyordu.o kadar az yakıyordu yani.o paralara alabileceğin en iyi dizel bence.
max suratlarını asarsın ben cok rahat 170ı goruyordum klıma kapalıyken dedıgım gıbı kmsı onemlı degıl saglamdır motoru ama aldıgında once bı emmemanıfoltunu bı temızlet kırsal oldugu ıcın cok tıkanmıstı benımkısı ondan sonra saat gıbı caslıyordu 10.500 normal ben 3 sene once 13e sattım onemlı olanı su alırken motorunu goster ve arac rolantıdeyken klımayı calıstır mutlaka eger stop edıyorsa uzak dur derım kesınlıkle buna dıkkat edersen sorun olmaz sanıyorum sehır ıcınde gayet atak ama dedıgım gıbı yokus cıkma bence![]()
Bi abim yaklaşık 6-7 senedir taibiri caizse eşşeğe biner gibi biniyo. Ona bile dayanıyosa, gerçekten motoru sağlamdır.
bulsam bitanede ben alacam temizinden.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Motor saglammis evet
Araca baktim 350 binden 170 bin lere cekilmis ama hala motor yapilmamis saat gibi ama wazgectim
Murat abi 2 tane hatta biri ilanda tekirdag 11 yazio mavi klimali 182 binde yarin gidicem kismetse 2 sinede bakicam sende dusundugune gore baya bi saglam bunlar![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
2000 model vardı 345 binde sattık şehir içi ideal
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)