Ben yanlismi olctum golfun 0-100 u 6-7 sn mi ?
Printable View
Ben yanlismi olctum golfun 0-100 u 6-7 sn mi ?
Turbo büyük oldugu icin haliyle daha iyi üstleri olacaktır ama altlar için upgraded turbo da da yine stock basıncın ötesine geçilmesi lazım adam stock basınçla yürüyor, senin basınç ne alemde ?
Maşallah, çok iyi gidiyor. burdaki basınç degerleri ne ?
polo 1.6 tdi diye biliyorum
arkadaşlar konuyu hortlatayım poloda sadece garrett yok benm aracımda 1.6 tdi üstünde borg warner war :)
aracınız kaç model? ve tam olarak borg warner'in hangi kodu yazıyor üzerinde ?
Misal golf 6 lerde GTC1244vz varken golf7 1.6 TDI'da GTD1244MZ var,artık hastalık oldu açıp açıp bakıyorum daha garret dışında turboya rastalamadım yenilerde.Modeli merakla bekliyorum üstündeki :)
Konuyla alakası yok ama bende şunu sorayım neden hiç 2.0 TDI yükleyen yok herkes 1.6 TDİ yüklüyor 1.6 daha fazla satıldığı için mi yoksa 2.0 TDI verimsiz bir motor mu ?
bence 2.0 motor daha verimli olabilir belki üstünde fazla oynama yapmak isteyen yok.
Güncel olsun. Ben bugün biraz göz ucuyla baktım ***** poloda çok arkada kalıyor. Kimi poloda borg warner var diyor kimisi garret diyor.
2011 model 90lık polo.
Bu kavram karmaşı nedir? Hangilerinde borg warner var hangilerinde garrett var.?
Bana kaput altının fotosunu çek turbonun orası kkk mı garett mi sana söyleyeyim :)
Mavi renkte birseyler goruyorsaniz borgdur
Garrett olanlar gtc1244 peki borgwarner larin modeli nedir? Bu arada yeni tdi lardaki gtd ler bilyaliymis galiba bilgisi olan var mi?