Peki kendi turbosunda biraz daha büyütmeye gitsek ne yapabiliriz acaba ? O konularda hiç bilgim yokda
Printable View
Peki kendi turbosunda biraz daha büyütmeye gitsek ne yapabiliriz acaba ? O konularda hiç bilgim yokda
Turboyu büyütecek deneyimli bir turbocuya ihtiyacın olacak ama yapabilecek olanlar yapmaya yanaşmıyor.Eline yüzüne bulaştıranlarda ben yaparım diyor.sonuç hüsran olmasın???
Bulunduğum yerde bir turbocu abimiz var bu konuda deneyimli. Ama işte tabi ne kadar güvenilebilir orası muamma. Ciddi bir fark olur mu ki acaba ? zaten yazılım ile 170 hp leri görebiliyor bu motor. Örnek o işlem bana 20 hp kazandırır mı ?
Amaç Polo GTI geçmekse daha ustadlar kendi araçlarında başaramadılar bunu :)
170 hp yaptır bak keyfine aracın zati tüm araçların %70 inden daha deparlı :)
Amaç Polo gti geçmek diil ya :) daha keyifli binmek zaten hali hazırda yazılım var aracımda DPF iptali var gram duman yok :) sanırsam ki agresif bir yazılım değil :)
duman var bende la baya zevklı :D ver mazotu:D biraz daha bekle yapan eden elbet olur bakarsın duruma göre :)
valla Alt devirden kastınız turbo öncesi mi ? Eğer öyle öyle güçsüzlük felan yok kesinlikle gayet güzel ivmelenme var ve hele turbo geldikten sonra kafa dikilip gidiyor yani :) ama Dediğim gibi sadece 1. viteste gaza oturdugumda cok hafif belli belirsiz bir duman var o kadar :)
:) Duman bende istiyorum yav harbiden zevkli oluyor şöle arkamdaki yolu bir göremesin :D bekliyorum artık yapacak bişi yok cok arastırdım ettim hiç net cevap bulamıyorum beklemeye devam :)
aslında öyle aman aman bi duman yok..
Bende hiç yok diyebilirim bu görüntüden sonra :)
bence dpf iptali ve hard bi yazilimla 170 hp zor...bence en fazla 160 fln cikar...box takilmassa.hadi 170 oldugunu varsayalim stock motorla saglikli yuruyebilcekmi o guclerde...onuda sorgulamak lazim
aynı şekil benim arabadan 1.6 tdci 109 yazılım + box yapıldı 165 hp alındı
Can Atiker arkaşımdır , turbo pallerini kırdı sonra revize edildi yeniden kırdı şuan sıfır turbo ve soft mod da kullanıyor... bazen sınırları zorlamak 1 keyif versede zararı 3 4 olabiliyor.
aynen 170 hp cok zor box olmadan poloda...boxla 170 hp olsa bile turbo cok dayanamaz gibime geliyor...sonucta herseyin bir limiti var...
konuyu hortlayacak ama twin turbo olabilir mi?
su 1.6 tdı lardan ne ıstıyosunuz :D:D:D
Yeterince gidiyor Emrah'ın arabası şuanda normal bi kullancııyı ses gidiş bakımından net tatmin eder :)
Big turbo ile 240hp civarı oluyor twin olursa uzaya çıkar herhalde