2.arac olarak almayi dusunuyorum ufaktan yazilim eksoz filtre ile nasil olur ve motor omurleri nasil dayaniklimidirlar...
2.arac olarak almayi dusunuyorum ufaktan yazilim eksoz filtre ile nasil olur ve motor omurleri nasil dayaniklimidirlar...
Corsa 75 hp ve 90 hp olmak üzere 2 motor tipi mevcut diye biliyorum ?
Motor ömrü uzun ve sorunsuzdur corsa'da 1.3 sorun olmaz ama Astra'da zaman zaman sıkıntı yarabiliyor, yazılım ilede dahada iyileşir
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
pekı 1.3 cdti turbosu nedır bılgınız varmı? bazı konularda okudum ama bırı kp33 dıyo dıgerı kp 35 dıyo anlamadım acıkcası hangısı oldugunu...
Uzun yol yapacaksanız 90 lık almanızı tavsiye ediyorum. Bildiğim kadarıyla 90 lıklar 6 ileri oluyor ve 6. vites sayesinde 140-150 km/s gibi hızlarda çok rahat gidebiliyorsunuz.
Ya su 19 20 kurus yakit degerlerini ben neden yakalayamiyorum? Normal kullanmda 25 kurus yakiyor ???
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
ewet ya 90 ıgı olsa dırek onu alırım zaten...pekı 2 motor arasındaki farklar neler 90 lıkla 70 lık arasında sıtesınde sadece enjektordekı basınç artırılarak astraya aktarıldı yazıyoda ne kadarı doğrudur acaba tek fark bumu?
Herkesin mi kafalar aynı çalışıyo ben de corsa d bakıyorum![]()
Easytronic'ler çok iyi değildir. Özellikle yokuş aşağı N'de bırakmak gibi bi hata yapılmamalı. Başıma kötü bir olay geldi tecrübeyle sabit![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)