sıfır satışı yok mu ? İnternet sitesinde göremedim ? Sahibinden'de satılık olanlarda keşke wtcc donanım olsaydı onların duruşu güzel oluyor.
sıfır satışı yok mu ? İnternet sitesinde göremedim ? Sahibinden'de satılık olanlarda keşke wtcc donanım olsaydı onların duruşu güzel oluyor.
dostum 2.0 makinan senin hacmin var yazılım yaptır üstüne chip box downpipe cai egzozla ço çok hızlı olur![]()
ben antalyada chip ft chip box yaptım downpipe yapmaya vakit yetmedi
hem chip hemde chip boxtada verim aldım hemde çok ,3 vites net olarak continental etli lastikleri yakıyordu 1-2 iptal zaten.
dynoya çıktınmı hiç usta ? verıler ne alemde merak ettm
valla arkadasım ılk once aracını gule gule kullan benım cok begendıgım ve bır sonrakı aracım olarak dusundugum bır arac ınsAllah cok guzel degerler alırsın bu konularda cok degerlı bılgılere sahıp arkadaslar var sıtede emınım yardımcı olacaklardır...
ılerde bende aynısından alıp bıraz kurcalamak ıstıyorum acıkcası konuyu bende takıpteyım hersey gonlunce olsun ınsAllah....
Yollarda pek görmediğimiz bir araç. Konuyu takipteyim bende.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
dpf iptali sıkıntı yaratıcak sanırım o yüzden iptal edilmeden yazılımlamaya bakıcam...
Dpf iptali neden sıkıntı yaratır diye düşündünüz? Aynı motor olmasa da bizim araçta da benzer bir ünite mevcut. 1.9 Cdti 150 hp (traktör versiyonu). Dpf iptali + egr iptali + downpipe + yazılım ile neredeyse 100.000 km yol yaptık. Bir ara duman çok arttı ama sonra yazılımla tekrar yok denecek kadar az bir duman seviyesine çekildi.
Dünya malı dünyada kalacak, bu kapışma neden...
daha önce test etme imkanım olmuştu cidden standart haliyle mükemmel yürüyo yazılım ve ufak tefek artılarla şaka makinası olacaktırmerakla bekliyorum sonuçları
sıkıntı motor açısından değilde dpf ve katalizör motor bloğuyla radyatör arasında çok dar bir alanda bende biraz kıl biriyim bunları tamamen söktüğümüzde vize zamanı geriye takmak ölüm olucak o yüzden sıkıntı yaratıcak dedim bende çok istiyorum dpf iptalini ama şartlar...
orjinal haliyle F10 520d yle 220ye kadar kafa kafaya gidiyoruz daha sonra çok az bir farkla ayırıyorum gercekten şaka makinasıinşallah güzl sonuçlar alacagımı umuyorum..
Anladım hocam, o konuda haklısınız bir şey diyemem...
Umarım daha güzel bir hal alır araç, maşallah : )
Dünya malı dünyada kalacak, bu kapışma neden...
arkadaş yazılm yaptıramıyorum beyin yeniymiş beklemem gerekiyomuş araba çıkalı 1 yıl oldu ya ne yenisi...
bu 2.seriymiş falan filan okunmuyomus... obd den olmuyo beyin söküldü o sekıldede olmuyo biri gelsin yapsın sunu yaw :@
ben olsam hiç kurcalatmam stock haliyle binerdim.360 nm tork adamı kendinden geçirmeye yeter zaten.test etmeyi isterdim gerçekten aracınızı![]()
VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)