|
|
#1 | |||
![]() |
Ford Connect 75 ps ,
2005 ,70.000 km Başlıkda yazdığım uygulamaları[(Carbon Clean + Green Air Filter + Motor silk(katkı maddesi ) ] yapmayı düşünyorum. Daha önce bunlardan birini aracına uygulayan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum , yada motora + ve - leri nelerdir ? __________________________________ Caner KILIÇ Son Düzenleyen || CaNeR ||; 21-07-2008 17:06. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Carbon clear + filtre tabiki iyi olacaktır ama o şekilde motor silk katkıları bence kullanamasan daha iyidir kalite yağ bence daha mantıklı motorun ömrü azaldığında bence katkı kullanmalısın daha sonra çünkü şimdiden kullanılırsa ilerde gerçekten gerektiğinde fayda etmeyebilir şahsi fikrim
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Citroen Saxo VTS
|
70.000 de olan aracın için carbon clean gerçekten faydalı.
ben ortalama 20-25 bin km de bir yaptırıyorum. hiç bir problem görmedim faydasını gördüm. açık hava filtresi takma kutu içi green tak benim aracımdada var ama çok öle ahım şahım bir fark hissetmedim ben. motor silk dediğin katkı yine piyasadaki herhangi bir katkı gibi düşünüyorum motoru çok bitik dizel arabalarda genelde galericiler koyar motora sesi kessin az duman atsın die hatta 2lt ye kadar koyanını biliyorum o yüzden o tarz duman vs gibi bir problem yoksa gerek olmayacağını düşünüyorum. sana tavsiyem ucuz ve etkili olarak egr valfini iptal edip katalizörünü sökebilirsin hem cazip hemde aracında hissedilir olarak etki sağlar. gerçi senin aracın common rail değil TdDi motor çok büyük şeyler bekleme açıkçası. __________________________________ Citroen Saxo VTS |
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]() |
Teşekkürler , tek kafama takılan bu katkı olayıydı ..
Green kutu içi düşünüyorum zaten + dediğin gibi arac Tddi büyük bir şey beklemiyorum.Biraz nefes alalım yeter =) |
||
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Flitrede green tercih edeceğim ama , gerek yok diyenler de var. Mesela simota da aynı işi görür diyen çok . Varmı green kutu içi flitre kullanan..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
O yağ katkıları sayesinde çok para kazanıyorum tamirciler arabaya koyuyor turbolarıda mil kesior bende turbo sastıyorum
Aracımda Green kutu içi filtre var gayet memnunum bildiğim kadarı ile connecte göre yok ama simotada kesin vardır.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Katkıkıdan vazgeçtim zaten, teşekkürler ...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Carbon Clean yaptır diyen var demeyen var...
Benim de 72binde otomobilim, daha erken dediler ondan yaptırmadım. Bakalım tatil dönüsü düsünebilirim, gaz tepkisi biraz azaldı son zamanda... Filtre olarak Simota Absolute Power kullanıyorum, cok memnunum. Filtre degistikten sonra aracın gidisi hissedilir bicimde iyilesti, dizel otomobiller icin filtre gercekten kalbi gibi birsey aracın...Cok farkettiriyor. Motor katkısı da kullandım, hicbir faydasını görmedim. Gerek yok bence. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Teşekkürler DRaGGeR ..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
carbon clean her 15000km de yapılması gereken bir olay dizellerde.malum mazot kalitesi:S
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: W124 300E
|
dizelde kapalı filtrenin paraya değmediğini birçok forumda okuyabilirsin.En güzeli stok filtreni sürekli temiz tutmak.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
aracımda green kutu ici filtre kullanıyorum, tavsiye ederim... ( 1.6 tdci )
__________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#13 | ||
![]() |
__________________________________ V O L V O S40 |
||
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
((:
yavuz hassas şöfördür.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Focus Mk2 Ghia 1.6 tdci/Mondeo Mk2 2.0 Ghia
|
Katkı turboya zarar veriyor söylendigi gibi
Kutu icinide üretimi yok diye düsünme focus mk1 1.6-1.8-2.0 hepsi aynı connect ile
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
yaw bende carbon clear olayını soracaktım konu kirliliği yapmadan kaynak yapsam
benim araç 170000 de carbon clear yaptırsam + sımı - mi fazla olur malum araç yorgun biraz |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
normalde dizel araçlarda her 15000-20000km arası arası carbon clean yaptırmak çok faydalı olur.dizellerde açık hava filtresi yararlı oluyor.
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Misafir
|
Dizelde açık filtre olayına yorum. Kullanan bir çok kişiyle görüştüm. Fark hissettim diyenine rastlamadım.
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:48 ::::

Aracımda Green kutu içi filtre var gayet memnunum bildiğim kadarı ile connecte göre yok ama simotada kesin vardır.