|
|
#1 | |||
![]() |
bi arkadaşımın aracı üstünde biraz değişiklik yapmaya karar verdik
![]() araç citroen c4 1.6hdi 110hp araca bi chip birde turbo basıncını arttırma (1.2bar) yaptırmak istiyoruz sonuç ne olur? bide c4 ün turbosu kaç bar basıo?? 0,4b 0,3b 0,9b diyen yerler oldu bilen varmı???şimdiden teşekkürler ![]() SAYGILAR... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
Onun standartı zaten 1.2 1.3 basıyordur . Yazılımla o rakamlar 1.6-1.7lere çıkıyor ...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
benim bildiğim hatırladığım kadarı ile 0.9 du garrett e mail attık cvp gelmedi listelerde yer almıor.Bakalım herkes düşüncelerini yazsın sonra bakalım ne cıkacak diğer işlemlr için en son fikrimi yazacağım
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Orjinal turbosu ile 1.8 bar cont. yürür..Stoc cont. 1.2 bar..Overboost 1.5 bar
Mazot arttırmadan basınç verirseniz sadece tork artar..üstlerde herhangi bir kazancınız olmaz.. Yeni 1.6 PSA da Japon turbo kullanıldı, çok dayanıklı ve VGT değil..VGT nin üst devirlere olumsuz etkisi var..Biz o turboya geçerek ciddi performans aldık.. 2.6 bar basıyoruz (: Son Düzenleyen Mehmet Gazihan; 22-07-2008 09:45. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
afedersin ama ben daha hiç bir c4 ün üstünde garrett dışında bir turbo görmedim 1.6 110 hplerde acaba c3 ile karıştırmış olabilirmisin
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Chip yeterli olur bence, 140hp gibi gücler yeterli C4 icin
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
thp motorlarda kullanılmış olabilirmi o turbo ?
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
sen söyleyince benim kareli jeton düştü
evet bazı peugeot motorlarında ve citroenlerde mitsubishi marka tubo çıkmaktadır. özelliklede bu yeni motorları 1.6 larda mitsubishi marka turbo cıkıyor peugeot 207 lerde citroen c2 lerde kkk-C3lerde ihi turbo ve kkk-c4-c5-c6 larda garrett cıkıyor diye hatırlıyorum. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Bahsettiğim turbo 2009 model PSA 1.6 motorlarda kullanılıyor..Atölyede bitane var akşam resimlerini gösteririm..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
tmm psa 1.6 lar mitsubishi marka turbo kullanıyor.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
O turboya 6 mm daha geniş kompresör pervanesi takıp 2.5 bar üzeri basınç alabiliyoruz..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
taamda vti mı hdi mı thp mi yenilerin hepsimi hiç garrett kalmadımı
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 1.4 HDI
|
2,6 bar ....
![]() 2.6 yı neyle olctunuz saat le mi ? |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Saatle ölçülmüştür de buna göre saat vardır ama tuboda 2.6 gerçekten coook ciddi bir rakam
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
daha fazlasını istiyoruz olabildiğinin en üstü
![]() birazda inat meselesi var işin içinde arabanın daha garantisi bitmedi ama böle bi işe kalkışıldı o kadar ciddi
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Hadi bu değerler absolute değil, o fındık kadar turbo ile 2.6 bar nasıl basılıyor ben merak ettim, elinizde bu turbonun bir map'i varsa bizle paylaşır mısınız? Hem dizelde ufak devirde dolacak, hem verimli bir şekilde 2.6 bar basacak bu muhterem turboyu cidden merak ettim... |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: AMG
|
Doğan'cım max. bütçe nedir???
Ümit'le bir görüş istersen, malum aynı motora sahip 307'si ile harikalar yaratıyordu
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
muhtemelen saç kurutma makinesi görevi yapıyodur artık her ne kadar 6mm büyükte olsa o hacimde bir motordada verim alanının ciddi dışında kalır muhtemelen o turbo __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
![]() Gelecek cevabı çok merak ediyorum... |