cd yi açamıyorum cd yoksa vardı izmirde olupta bana su cdyi elip çözecek biri arsa çook sevinirim
Printable View
garrett i sadece almanlar kullanmıyor bütün dünyadaki araçların üstünden cıkabiliyor.Dünyada turbo üreten markalar
Garrett -kkk-holset-ihi -mitsubishi-toyota birde sadece gemirlere falan üreten bir kaç marka var
garrett yada kkk kullanmamasının sebebi o markalarla aralarını iyiy tutmak en basitinden bir örnek verelim
1.4 HDİ peugeot kkk kp35 turbo kullanıyor
AYNI YAŞTAKİ 1.6 HDİ Garrett turbo kullanıyor. hem fransız hemde alman aracından bu motorlar çıkıyor
yada 1.8 passat kkkk
1.9 tdi passat garrett
Vaay pakkens basınç saati. Ne güzelmiş. Hani c4'tü bizim muhabbet? Gerçi corsa bu, 1.7 motor.
Videodan pek bişey anlaşılmıyor, saat defi falan olsa az çok yerini biliriz ama pano tipi pakkens marka saatin orjinal yerlerini bilmiyorum.
Bide saat hep gelip 0 da duruyor, 4 zamanlı motorların hepsinde fiziken olması gereken vakumu bu saatte göremiyoruz. Gerçi otomotiv saati değil, tüp basıncı ölçmek için yapılmış bir saat olduğu için vakumun olmaması normal :D
Sizin gibi böyle 2.6 bar boostlarda gezen, custom remapler yapan birinin düzgün boost saati yok mu?
Ben de annamadım nie vacuumu göstermio ki saat???
Araba için üretilmiş bir saat değil ki :)
Dizel motorlarda manifold vakumu olmadığını hatta bu yüzden fren servosu için harici bir vakum pompası kullanıldığını benden daha iyi bilirsiniz siz, yine hatırlatıyım dedim..3 Barlık Defi HKS gibi iyi bir boost saati bulmak vakit ve nakit gerektirdiğinden bununla idare edin artık..
Dizel ler le alakalı başka bir sorunuz veya sorununuz olduğunda yardımcı olabilirim..
evet aynından bende de var.:)
Kullanılan saat Standart endüstriyel 0-2.5 Bar basınç göstergesi..Gaz halindeki her tür bileşenin basıncını gösterir ve pakkens gibi birçok sektörde yaygın kullanılan güvenilir bir saattir..Yani özel olarak otomobiller için üretilmemiştir..Herhangi bir aydınlatması yoktur..Kabadır..Ama iş görür..Hatta skala geniş ve kolay okunabilir olduğundan 0.05 bar hassasiyeti rahatlıkla farkedebilirsiniz..
Keyifli forumlar
saat ok de şu 2.6 bastığın turbo dan bahseder misin?
Mehmet kardeş peki bu arabayı başka arbalarla deneme fırsatınız oldumu acaba?
İşte en son Speedweekend de birincilik kupası aldık dizel kategorisinde..çok kısa vites oranları olduğundan yüksek sürratlerde iddalı değiliz..200 kmh top speedimiz var..Aracın ayarındaki örnek araçlar ; kasnaklı eksoz filtre ve chipli cooper S, chipli eksozlu filtreli 106 Gti
bu araçlar 200 kmh hıza kadar arkamızda geliyorlar..
mehmet gazihanın corsasını biliyorum izmit draglarından ;) çok sağlam gidiyordu...
bizim araba bu gidişle stock kalıcak galiba:)