bu gıdısle benım araba 110bg kalacak doganın dedıgı gıbı:):)
Printable View
bu gıdısle benım araba 110bg kalacak doganın dedıgı gıbı:):)
ben diyorum işte size
güzelcene bi emme kanadını büyültelim sonra chip yapalım arkasındanda egzoz sistemini rahatlatacak bir kaç uygulama daha yapalım
c4'e sadece chip uygulamasının fiyatı ne kadardır acaba öğrenme şansım varmı ?
Pm attım ortalama rakamları
yok abi ortalama fiyatlrı verdim farklı farklı markaların sende hemen bizi ticaretten sallayıvercen siteden :D jem89 da şahit ortalama 750 1000 arası gidiyor dedim değişik değişik markalara göre bide bana sordu arda sen kaç paradan yapıyorsun turbo büyültme işlemini okadar :(
ses sıkıntım yok allaha sukur ama bız denedık onu cok curkın bı ugultu gelıyodu arabanın ıcıne bu yuzden tekrar eskı halıne getırdık sımdı egzozu ondan ben varsa dızele uygun komple sıstem oyle bısey ıstıyorum ya adam gıbı ses alalım kı sanıyorum benım arabada bu mumkun deıl yada sadece araba rahatlasın performansına bı katkıda bulunsun. ben yapmak ıcın ıstemıyorum sonucta adam gıbı olacaksa bunları yapmayı dusunuyorum. bıde sana baska bıseydaha soracam benım motorda milyon tane sensor varmıs servıstekı ustalarım dıyo arabayı yuklemeye basladıgında bunlar hemen hata vermeye baslayacak dıyo bu hata verme olayını chıpı programlarken cozduk dıyelım sonradan bu arabanın beynı donmesın :) benı yarı yolda bırakmasın sonucta kıcı kırık bı c4 bu sen 200bglerden bahsedıyosun
200 hp turbo kanadı büyültme ve chip ile mi yoksa chip + büyük turbomu
ben o kısmını bılmem nası oluyo oncekı sayfalarda 200bglerden bahsedılıyo onu bılırım bıtek
O turbo nun güç üretme potansyeli. 5.0cc dizel araca da koysan 200hp den belki biraz fazlasını üfler gerisi yalan olur denmek istenmiş. C4ün makinasının sınırları daha kısıtlıdır elbette..
bence mehmet gazihan bunu 1.7 corsa için söyledi bi onada sormak lazım cevap yazar zaten buraya
Devil'ın direk kitleri var C4 HDI'lar filan icin..burdanda bakabilirsin..http://www.garajj.tv/list/list.asp?ktgr_id=212
O turbo deil tabiki..bahsetmiştim ya..yeni motorlarda mitsu turbo kullanıolar diye..o turboyu modlayıp bahsedilen güce yaklaşılabilir..daha etkili cooler - basınç regülatörü - remap - eksoz - filtre - EGR iptali bi hayli etkili olur..
Bi defa C4 dynoda nedense gerçek gücünü basamıyor..110 luk araba 90 ölçülüyor çok enteresan..ESP ABS hepsinin fişini çekiyoruz..yine 90..
peki egr valfini iptal ettiğinizde arıza lambası yanmadımı
Doğru yaklaşım bende bunu okumadan yorumumu yazmayım diyecektim.Bende C4 kuallanıyorum.Bu araçlar fabrika çıkışı 1.6 90 hp olarak çıkıo.Satış politikası nedeniyle üzerindeki yazılımı kurcalayıp 110 hp 240 nm tork alındığı soylenio fakat ben bu gucu nedense çok göremedim :) Ayrıca çok ağır bir araç ne yapılırsa yapılsın bir corsa gibi verimli olacağını düşünmüorum.Arkadaşlar yanlış anlamayın ama kafanızı neden yoruyosunuz dizel araçlar için? Neticede hangi sebeple uretildiğini hepimiz bilioruz. Daha az yakıt daha fazla km ? Daha fazla yakıt daha az km yapacak arabaları kurcalasanız :) insanın kanına girmeyin yani :) En mantıklısı chip+kutu içi filtre DOĞRU ZAMANDA BAKIM ve yola devam :) boşverin turbosunu pal ini barını ıvırını zıvırını yarın bigun yaparsınız kırarsınız sağını solunu uzun yola çıkarsınız kız arkadaşınızla ailenizle vss. bi arıza verir yolda kara kara düşün vah ben neettim die...Mantıklı olmakta fayda var madem pro performans istiyosunuz satın altyapısının kurcalanmaya musait olan bir aracı alın..Herşey üzülmemek için :)
Bence de hic gerek yok. ;)