Beyler önemli bi nokta da şu..C4 de bir tarihden sonra Partikül filtresi kullanılmaya başlandı..Motor emisyon normu Euro 4 veya 5 e yükseltilmiş Focusda hala Euro 3 olsa gerek..Partikül filtreli Araçların performansı gerçekten çok farklı(düşük)..
Printable View
Beyler önemli bi nokta da şu..C4 de bir tarihden sonra Partikül filtresi kullanılmaya başlandı..Motor emisyon normu Euro 4 veya 5 e yükseltilmiş Focusda hala Euro 3 olsa gerek..Partikül filtreli Araçların performansı gerçekten çok farklı(düşük)..
baska bi soru sormak istiyorum. c4 veya corsa dti dan baska hangi aracin önü açık sizin yapabileceklerinizin arasında. hangileri üzerine çalışmalarınız var?
aslında c4 de daha fazla yükleme yapılabilir gibi geliyor bana
VAG grubu dizelleri devamlı yüksek potansiyel barındırırlar..2.5 TDI 130Hp araç sorunsuzca 225 hp olabiliyor.105 hp 1.9 TDI 165 hp yi kaldırıyor..
Yeni jenerasyon 16 subaplı hemen hemen tüm turbo dizeller bi şekilde yüklenir..Bunu motorun zaten çok zor çalışma koşullarına göre tasarlamış olmasına bağlayabiliriz..
Orjinali 110 ise chip yaptırsan maximum 120-130 arası bişe olacaktır.
oda 1.7 Bar yaparsan
Mehmet illaki kurcalatacaksın turboyu :D
4 motion multivan larda kullanıldı. 170lik olanda. mesela bi golf 4 e uyarmı ? r32 varda bende 4 çeker zaten ???
ben chiple 1.55 bar basıyorum ama intercooler borularına bugun baktım pek sağlam görünmüyor.Sanırım hortumları değişicem.