şuan şehir dışı 2.7 - 3 litre geziyorum 5. vites 80 kmh ortalama ile
şehir içi ise 6.0 ı geçmedim tabi şehir içinde bazen sinirlenip bastığımda oluyor böyle 6.0 ı geçmiyorum genelde zaten çok sakin kullanıyorum
eyvallah abi :)
en ekenomiğinden kullanıyorum şuan.
geçmiş olsun kullanıcıdan kullanıcıya değişir. 120.000 de 1.4 tsi 150 lik versiyon 4x4 tiguanım var birde oda yazılımlı 200 hp 40.000 kmdir yazılımlı onuda hard kullandım bi ara balata kırınca durulmak gerek dedim
stok motoru indiren vatandaşlarımız var diyorum ya bilinçli kullanmadıkca stok motorda gider :)
aynen öyle intercooler var bitane ama litresi büyük gibi 9 litre apexi st den çıkma aslında birebir uyuyor.
maşallah diyeyim turbomda tık yok aman nazar deymesin...
ki olursa büyük turbo takmakdan başka çare yok takacağım 1544 yine kırılacak zaten.
aynen öyle onu bilerek yapıyoruz zaten.
Bekir abide fazla açmadı basıncı
peak olarak 2.0 bar stabilde 22 psi basıyorum
evet bukadar beklemiyorduk bizde. pal büyütmeye karşı insalar hep olumsuz bakıyor çünki pal büyütülen turbolar genelde kırılmış ve revize edilen turbolar revize edilirken palde büyütülen turbolar.. bü yüzden kırılganlığı daha fazla oluyor turbonun
ben orjinal turbomun palini büyüttüm ve 0.5 mm tolerans bıraktı usta
zaten genel olarak sakin kullanıyorum 225-35-20 lastik kullanıyor olucam önümüzdeki ayda iyice sakin moda geçicem :)
güç elimin altında dursun ama yinede. :p