vallaha araçlar çoğalıyor ortalığı simsiyah dumana boğacam :D
208 gti -passat-focus-civic
Printable View
Guzel olur toparlanip basalim :)
sinsi sinsi alttan izliyorum günlerdir ama:D yahu nası basıcaksınız yolların halini görmüyomusunuz sarmakdan sağlıklı bi deneme olabileceğini sanmıyorumki torklu araçlardan bahsediyoruz:) Allah muhafaza sakatlıkda çıkabilir..
Sinsi Kemal :)) sarar dururuz bişi olmaz,muhabbet döner
Özlemişim dumanlı günleri:) bi aksilik olmazsa izlemeye gelicem kesme yapıyo zorlamıyorum maksat muhabbet olsun tanışmış oluruz :)
evet konuyu canlı tutalım...
Duman night...
Vtec altı basılmadığı sürece forever VTI
vti ile 5500 üstü deneyeblmesi için dizellerin bir üst vitesden basması gerekicek
Maşallah sonuçlar güzel
1.8t passatim olsun istemisimdir hep...merak ettigim bir deneme olacak basa bas yurursem mutlu olacagim:)
Simdi arkadaslar cumartesi bulusuyormuyuz yada cuma aksamimi olacak napiyoruz bir yer kararlastiralim oturalim sohbet edelim tanisalim
devirle yürüyen bir makinanın devirsiz bırakılması ve sonç bu denmesi saçma olur eğer vtec açmadan basılması sonrada vtecle yürüdüm denmesi daha da saçma olur sonuç olarak vtec açık kapalı en az 2-3 boy oynar buda rafa kaldırılacak bir husus değil tam sonuç içinde her iki türlü aracın devrinde ve vitesinde denenip belirtilmeliki adil olsun
en kötü drag yapılır :)
Alper bana attigi. Yer bilgisini diger arkadaslarada soyledinmi kesinlestimi yani