Arabanın e level sisteminde sorun olduğu için gelemiycem , çarşamba çıkıcak haber vereyim dedim , kadirle konuştum ben. Sizede haber vermek istedim. Nasip olursa çarşambadan sonra deneyelim. Kusura bakmayın![]()
Arabanın e level sisteminde sorun olduğu için gelemiycem , çarşamba çıkıcak haber vereyim dedim , kadirle konuştum ben. Sizede haber vermek istedim. Nasip olursa çarşambadan sonra deneyelim. Kusura bakmayın![]()
Kimler kesin geliyor ?
WeWhoAreNotAsOthers
Diesel İnside
MegaChips
Yola cikiyorum opet mehmetcik
WeWhoAreNotAsOthers
Diesel İnside
MegaChips
[QUOTE=by_speedvw;7242561]focus u az önce soğanlıkta gördüm sesi içten geliyodu
/QUOTE] Yanlışınız olmasın focus çarşamba günü çıkacaktı![]()
uğraşmadan olmuyo
kadir cumartesi akşamı bektaş gelmiceğini söylediği için bizde denicek araba olmaması ve havanında çok soğuk olması sebebiyle gelmedik
haber vermediğim için özür dilerim
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
cumartesi bektaşla beraberdim çok kötü bir gündü illet ettik maslakta bütün gün ne yaptıysak ters gitti bende kendi aracıma birkaç parça alcaktım hiçbirini bulamadık sonra bektaşın e level sistemi kafayı yedi yükselt diyoruz alçaltıyo alçalt dioruz kıçı yükseltio oda yetmiyomus gibi yolda giderken kendine göre ayar yapıp arada bazen arabayı düşürebiliyodu. usatayla incelerken saat geç olduğu için çarşamba gel detaylı söküp bakalım dedi ve araba ole kaldı ayrıca sensörleri kontrol ederken çırağın yaptığı hataylada araba bir güzel yere oturduneyseki allaha sükür bişey olmadı sistem yeni ve çok detaylı olduğu için sadece sensörlere güvenip ayar yaptığından sıkıntı çıkabiliyor. onun için rollede bu şekilde gelmek olmazdı. sonuçta can taşıyor yüksek süratte yere bassa sonuçları herkez biliyor zaten hatta bektaş kesin gitcem desede ben zor ikna ettim çünkü forum muhabbetlerini çok ii biliyoruzki bir buluşma roll olup gitmeyince korktu oluyo.. böyle birsey denmesi çok saçma çünkü biz bu işi hobi ve deneme olarak yapıyoruz kim neden korksun. araç toparlanınca zaten deneme yapıp aracın ii yada kötü olduğunu göricez. kimse yanlış anlamasın die bu mesajı yazdım herkeze ii forumlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)