stock çorsa d sport ile bendeki 1.7 yazılımlı çok hardda değildi 2.5 tır geçiyordum :)
1 ay kadar bindim ilk sahibinden alınma boyasız değişensiz motoru saat gibi olan çok temiz arabaydı ama masrafı ne zaman açıcağı belli olmaz sürpriz yumurta
Printable View
stock çorsa d sport ile bendeki 1.7 yazılımlı çok hardda değildi 2.5 tır geçiyordum :)
1 ay kadar bindim ilk sahibinden alınma boyasız değişensiz motoru saat gibi olan çok temiz arabaydı ama masrafı ne zaman açıcağı belli olmaz sürpriz yumurta
öyle içinden geçiyor muhabbeti olmuyor kardeşim 2 tane farklı 1.3 ile öyle dalgasına denedik bi araçta yarım boy geçiyorum diğerinde 1 boy geçiyorum yine aynı şekilde stock 60k de astra h 1.3 90 lığı ise 1.5 boy geçiyorum bunlar benim arkadaşlarımın araçları dalgasına canımız sıkıldığında stock olarak merak ettik ve bastığımız değerler
1.7 ler şimdi 1.3 90hp leri bir boy mu geçiyor okadar masrafla?
valla ankarada STOCK 1.7 varsa deneyelım ama mumkunse stock deyıp SOFT bı yazılım olmasın soft yazılımı yazılımdan saymıyo bazı arkadaşlar :D dedıgım gıbı varsa stock sagıyla soluyla oynanmamıs 1.7 deneyelım
passatta sıkıntı olmasın :D? hayır yanı dedıgne gore dumansız 90 95 hp olur 140 lık passatlamı yuruyosun?bızım eskı 1.7 yı 1-1.5 boy felan gecıyodun benım eskı focusta bızım 1.7 yı 40 200 de araya 15 20 tır rahat gırıyodu ben yazılım yapıyımda yenı aldıgım focusa uzuna bı cıkalım sanada uyarsa bıde bı rıcam var s plaka 1.7 dti da gelsın 3 lu basalım 40 200 uyarmı kardeşim?
sen bu aracı koprunun altındayken tam 1 yada 1.5 boy gectın ben bunu burda tam koprunun altından gecerken 180 felandım 200 deyınce bole bı fark daha oluyodu :)bu vıdeodada baskım kacırıyodu...
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
2.vites 40 ta bastık passat s modunda.Yanımdan geçerken ben 4.vitesi bitirmiştim video sonunda benim kadran 170'ti.
Araç korumaya alıyor zaten 150 160 gibi uzun soluklu gitmiyor corsalar.
Dediğim gibi o gün doldurmuyordu araç basınç fazla gelmişti.
Şuan tahmini 110 civarı alt devir kısık üstler canlı.haftaya dumanlı şekilde deneyebiliriz :icon_tup:
haftaya degılde ufak tefek ıslerı var onları yapım yazılımıda halledıyım deneyelım sen ben s plaka corcı 3 lu basalım
korumaya almak deyince 150-160 kmh sonrası iptalmi oluyor 1.7DTİ'ler ? yazılım ile çözülemiyormu ?
hmm tamam pardon karistirdim ben:D
bende musait olursam gelirim..
benim araba da egr bile iptal degil yazılımıda limite kadar açık değil
ama 5 kesici bende yaptım bi kaç kere...
s plaka senınmı kardesım?
evet.........
Sadece yazilimlilar arasinda gordugum en iyi giden mert panpisimin dti, Masallah
aynen guzel gıdıyo s plaka corcı :)
Bu hafta ankaraya donersem ys yide geri acayim deneyelim ferro
zaten mertte kabul ederse cıkıcaz uzuna 40 200 yapıcaz ole koprunun altından gecerken bısıy bellı olmuyo cok kısa kalıyo 40 200 ıcın en ıdeal yol golbası tarafından gırınce o duzluk kabul ederse orda sıkarız
focusla...
Bana 2 gun once soylersen ona gore hazirlik yaparim ferro
tamam 1 hafta onceden solerım :)