hayırlı olsun ne kadara nerden aldınız? + radyatörün kalınlığını gösteren bir foto çekme şansınız var mı?
Printable View
hayırlı olsun ne kadara nerden aldınız? + radyatörün kalınlığını gösteren bir foto çekme şansınız var mı?
fiyat ve nerden temin edildiği hakkında bilgi verirmisiniz aranan kan bu olsa gerek :)
Resimde cekerm ama hemen olceyim kalinligini. 270 tlye aldm izmit sanayiden tez is radyator diye bir firma depolarinda bir adet varmis dediklerine gore getirttiler o sekilde aldik. Birde kagithanede birtane buldm ama anadolu yakasindan oraya gitmek daha zor geldi. İntercooler kalinligi 6,5 cm bu arrada
merak ettim şimdi değişim nasıl olacak acaba? montajı ne zamana düşünüyorsunuz?
Hafta içleri ***** iş olduğundan ancak haftasonu falan oda birşey çıkmazsa. Stock hali ile çok birşey değişeceğini sanmıyorum. Bunu takıcam üzerine filtre+ chip 105 falan olursa yeterli bana. Genede tecrübeliler daha iyi bilir stock hali ilede 3 5 birşey katarmı bilemiyorum.
105 ten fazlasını alırsınız.egzoza girişicek misiniz?bu arada erhan abi yazmıştı sanırım konuda yazılımlı hdi lardan sadece intercooler montajıyla 10 hp aldığını yazmıştı.yazılım 95 hp desek + kat-egzoz 100hp intercoolerla 110 hp rahat olur gibi :D
Yazılımdan önce egzost işine girişicemki birdaha uğraşmayayım. Büyük ihtimal katı sökücem spor orta ve güzel bi egzozla bitiricem ses çıkmasına gerek yok. valla 110 hp nasıl olur merak etmiyor değilim ama ***** maddiyat işte...
Hayırlı olsun, montaj resimlerini bekliyoruz :) benden önce davrandınız
Hayırlı olsun. İnşallah istediğiniz gibi olur
bız bunu toplu alıp ındırım yaptırırız.. :D
montaj hakkında herkes gıbı bende bılgı beklıorm :) bırebır kesıp biçmeden uyuodur ınş..
yazılımlı dp lı araca IC hp'den çok tork verıo dıe bılıorm, 7-8hp 25tork cıvarı artış oluo sanrm..
tahmını 105 cıvarı olursa araçlarımız bence yururu baya değışır :) yarısı kadar daha guç almış olacaz sonuç olarak..
bı akşam toplanırz.. :D :D
Aynen kesip biçmeden direk oturuyorsa toplu alımda bende varım :D
Kesip biçmeden direk oturuyor. Arabaya inip inceledim ayrıyetten coolern yanında 4 adet vidalamak için yer var coolerın altındaki tırnakların oturacagı yer bıle hazır.
Hayırlı olsun.Montajdan sonraki gaz tepkimeleri ve artacak olan güç farkını merak ettim şimdiden.İnşallah istediğiniz gibi olur.
aynen o yüzden sordum işte kalınlığını bende.acaba kesip biçmeden direk oturuyor mu diye:soru:çünkü 2 ay önce çıkmacıdan 1.6 hdi intercoolerı aldım gene bu tarz dikine üstten çıkışlı, klima borusunuda dokunuyordu.gerçi halledilebilecek bir sorundu ama genede 1.4 hdi intercoolerı direk oturur mu diyerekten geri vermiştim.:)sizden haber bekliyorum o zaman:)