C4 grand picasso alın bence. her tarafının cam olması yolculuk esnasında inanılmaz keyif veriyor. ayrıca yakıtıda çok ekonomik.
Printable View
C4 grand picasso alın bence. her tarafının cam olması yolculuk esnasında inanılmaz keyif veriyor. ayrıca yakıtıda çok ekonomik.
böyle bır yolculuk kesınlıkle transporterle bıter . denenmıstır.
O yol arabayla bitmez, uçak en temizi.Çok özek bir sebebi yoksa araba cidden mantıksız.Altında ki araba ne olursa olsun 10saatten sonra sıkıyor yolculuk..
2.0 tdci Mondeo Yada S max olabilir.. Uzun yolda zaten az yakar düşük hacimli bir dizel 4 kişi ve bavul ... Vs ile daha fazla tüketir
Yanlis anlamazsan araba ile gitmeyin..
İnanilmaz yorucu olur..
Ben 2010 da izlanda yanardag patlamasi olunca, otobusle almanyaya fuara gitmek zorunda kaldim, yaklasik 40 saat surdu ve inanilmaz yorucu idi..
En on koltukta ve sag tarafta olmama ragmen (en konforlu koltuk :)) inanilmaz yoruldum..
Donuste ucakla 2 saatte gelince ucagi icat edenlere dua ettim..
Gezmek icin arabayla butun avrupayi dolasirim ama belli bir amac icin burdan danimarkaya gitmek eger mecbur degilsen yapilmamali bence.
Sınırı geçtikten sonra yakıtın çok problem olacağını düşünmüyorum. Vito viano tarzı araçları tavsiye ederim.
Bence tranporter v.b araçlar tercih edilmeli..
arabayla gidilmez diyenlere katılıyorum. yazık etmeyin kendinize ve ailenize. arızası var, allah korusun kazası var, rüşvetçi polisi var. ne uğraşacaksın bunlarla? mis gibi uçakla gidin abicim.
geze geze gitmek iyi olur diyorsanız, trenle gidin. hem çok daha güvenli olur.
Valla araç kiralama da düşünülebilir, satın almaya gerek var mı ki? alıp yazılım yapıcaksın, bakım yapıcaksın, satarken pazarlık yapıcaklar vs vs zarar edilebilir. En azından kiralayınca kaskosu vs olur diye düşünüyorum.
Kiralık araçla yurtdışına çkmak sıkıntı olabilir
Hatcback - ufak araba kesinlikle tercih etmeyin kaskatı kesilir yolcular
E39 5.30D 231 hp cruise ile 150'ye sabitlendiğinde uzun yolda Corsa gibi yakar
Steptronic vitesi ve sabitleyicisi ile mis gibi araba oldukçada rahattır koltukları çoğunda Recaro değil konfor koltuğudur zaten ana kucağı gibi
tavsiye etmem rahat rahat uçakla gitmek varken ama illa araçla gidicez diyorsanız tavanı yüksek van tipi araçlara yönelin derim mümkünse tavanıda açılabilir cam tavan tarzı bir şey olsun..
transporter alın kesinlikle caravellelerde cruise control bile var gerçetken onnnumara yolculuk yaparsınız rahat rahat. azda yakar
Yanlış bilmiyorsam Ankara'dan Danimarka'ya aktarmasız uçuş yok, bu yüzden otomobil ile yolculuk düşünüyor olmalısınız. Ne olursa olsun emniyet için hava ya da demir yolunun öncelik olması gerektiğini düşünsemde illaki otomobil diyosanız 2.5TDI A6 ya da e39 5.30D önerebilirim. Van tarzı araçlar genişlik olarak rahat olsada yüksek hıza sedan kadar elverişli değil.