User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Hyundai getz hakkinda ..

CupraR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 dan sonrasi 4 silindirli oncesi ise 3 silindirli admire motorlu.3 silindirli olanlar biraz daha gürültülü ve daha bi titrek vede güçsüz.4 silindirli ve chipli otobanda 90km 100km lerde yol bilgisayarini gosterdigi 3.6lt 3.8lt gosteriyo.so devir 4500rpm 5.viteste 4500rpm de 210km suratte de oluyo yokus assagi denk gelmedim.174hp 320d ile 170km 180km lere kadar onde yada yan yana gidiyorum.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 da ben getzı alırken, 4dısk abs ebd fren, sunroof, sıs farı vs gıbı en full olan donanım dızelde sadece 110lukta gelıyordu sonradan 88lık olarakta gelmeye basladı, 110luklar 15jantla gelıyor fabrıkasyon fıyatları yuksek oluyor hıc gerek yok uyguna bulunmadıktan sonra en mantıklısı 88lık almak

abslı olması sart zaten yoksa hıc durmuyor

yol tutus ıcın ıse lastık ebadı degısıklıgı ve yay sart eger yuksek suratlı uzun yol yapıyorsanız hıc guvenlı degıl

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aracta orjinal hyundai marka bi jant yok dj marka 14inc vardi aldigimda.Sanirim bahsettin 88liklerden benimkide.
    Araci aldigimda yol tutusundan bende cok sikayetciydim aracin önü bariz arkadan daha yuksek ve yuksek suratlerde sacmaliyor.2.3.viteslerde tam gaz yaptigimda acayip saga sola daliyodu.cekme degil bildigin dalmaydi bi serit degistirdigimi biliyorum.Daha öncedende 2004 1.3 benzinli otomatik de vardi onun yol tutusu cok daha guzeldi.orjinalde daha alcakti.
    Yay sart dedim fk marka yay aldim kullandim saga sola dalma olayi tamamiyle gitti.ama aracta istedigim konfor yoktu tümseklerden yavasca gectigimde aracin kafasi 3 - 4 kere sekiyo.Fk dandik dedim gittim bide eibach aldim.Eibach kafayi dahada cok basti sekme dahada artti.Amortisörlerin patlak oldugunu düsundum gittim önleri sifirladim gene ayni.
    inanilmaz skildim coilover aradim türkiyede bulamadim.yurt disindan 2.000tl den ucuzada yoktu.2binlirada 20binlik bi getz icin oldukca fazla sonucta pistlerde kullanilan bi arac degil.
    Sonunda Orjinal yaylarimi geri taktim keyifsiz keyifsiz kulanniyordum.Bi arkadas kafama girdi en azinda ön yaylari 2- 3 cm presletelim dedi arac dengede dursun dedi.Bu tip islemlere pek sicak bakmam aslinda ama denemeye karar verdim en fazla iki adet orinal yay alirim diye dusunerek 2cm preslettim.Saga sola dalma hissedilir derece azaldi.uzun yoldaki sacmalama tamamiyle gitti.Normal binek bi araba gibi oldu sonunda.Suan keyif veriyor insana.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 üstü 88lik 4 silindirli uygun fiyatlı bi getz değişen boyanan olabilir ama önemli noktalarda olmaması şartıyla.Ne kadar ödenmesi lazım ? Piyasası nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    88 lik en bosun bi üstü tek airbag li abs siz 2006 85 90bin km de iki parca boyali 19.200tl ye siteden bi arkadasim gene siteden bi arkadasa satti.Benimki en dolu olan 2006 150binde iki parca boyali pasaoglu chipli ***** sitede 21.750tl idi 20.750tl ye dusurdum baya soran arayan oluyo ama hala duruyo.
    Km dustukce rakamda artiyo al beniside.Ben km ye takilmam diyosan 20 civari eder heralde.Ben 20.5 a aldim eskisehirden.

OnurCelik39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde 88 lik kullanma sansim oldu acikcasi.yaptigimz yol yaktigimiz yakit ve gidis olarak sinifindaki cogu dizelden önde.
    Bendr onu dusunerek yola ciktim 88 lik bole gidiosa 110 luk neler yapar die
    Fakat dedigin gibi sadece senden duymadim 88 lik kullanip 110 luga gecenler olmus hissedilir bi fark soz konusu deilmis.
    Stock 110 Luk varsa deneriz Sanıldığı gibi aralarında ucuk bir fark yok. Hyundai Üstüne master yapmış biri olarak söylüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazilim harici gidiklasak vgtleri ne gibi sonuclar aliriz ugrasan varmi acaba

Egzos,filtre,dp gibi seyler deneyen oldu mu

Kerim8961 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 1.5 Crdi Start 88hp getz sahibiyim..Yaklaşık olarak 1 senedir aracımda Ecorperformans yazılım var..130 hp civarında şu an..

Ara hızlanmalar,kalkış vs gerçekten çok keyifli..Denildiği gibi abs'siz modellerde frenler vasat..Gerçi ben artık nerde nasıl durduracağımı bildiğim için benim için pek sıkıntı olmuyor

İstanbulda ikamet ediyorum..Ortalama 7 lt civarları gezilebiliyor.

110'luk ve 88'lik getzin en full modelini ayırt etmenin yolu şu..Donanım vs..birebir aynı..Tek fark 110'luk getz Stepne dahil 5 adet alaşımlı jant mevcut..88'likte ise jant kapağı var..Bunun haricinde motor aksamı bildiğim kadarıyla birebir aynı..Tek fark fabrikasyon yazılımdan dolayı biri 110 diğeri 88hp..

OnurCelik39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman gidip 110 luk getz almaya gerek yok ,eger dediginiz gibi sadece yazilim farki var ise ��

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    110 luklarda vnt tip turbo var diye biliyorum sadece yazilimla sinirli degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ikisi arasinda sadece yazilim farki var onun harici mekanik olarak ayni gorsel olarak jantli ve full geliyor zaten oyle ayirt ediliyor

r3dkit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bi canlandırıyım o zaman buraları getz aldım 88lk önceden çok dizel araba gıdıkladım 1.7 canı alanlardanım ama bunda korkuyorum. bu işin sınırı nedir ? neler yapılır nerelere gelinir ? acil help
    Find what you love and let it kill you

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba bende bir zamanlar getz kullanıcısıydım çok şekilli bir araç değil kimisine göre ama ben beğeniyordum kasası bir çok segmentteki araçlara göre sağlamdır eski üretim olmasına rağmen çok hafif ağırdır sağından solundan ses gelmez ama izolasyon azdır motorları 1.3 1.4 1.6 benzinli 1.5 85(3 silindirli Düz turbo) 1.5 88 vgt (değişken geometrili turbo) 1.5 vgt 110

ben 1.3 sahibiydim ama 1.5 vgt 88 lik de kullandım

1.5 motoru 2000 altı cansız gibi ama arabaya gaz verdiğin zaman hep ataklık söz konusu. ben hayatımda dişli motor uyumu güzel dizel araç görmedim( kendi düşüncem) çok seri ve 160 hpye çıkarıldığını biliyorum sadece yazılımla birlikte 150 hp çıkıyor ama duman dan dolayı genellikle 130 140 civarı bırakıyorlar

yoltutuşu aslında iyi ama tavanı yüksek olduğu için virajda korkutuyor(benim için korkutucu değildi) ve araç gerçekten çok iyi taze bir lastik istiyor aracı genellikle önden kayma yapıyor lastik istiyor dememdeki neden araç yolda olup biteni anlatıyor ama lastiğin ne zman bittiğini anlamıyorsunuz 5000 de lastik değiştirdim bir arkadaş tümseklerden geçip çıktıktan sonra hala kafası sallanıyor demiş onun çözümü kendi fikrimce getzlerde motor kulakları kullandıkça gevşior biraz sıkılsın bir şeyi kalmaz öyle kolay kolay sorun çıkaran bir araç değildir getzler
    benim kendi aracımla (1.3) 165 le şehir içi viraja girdim ve arkamda ne bmw nede mercedes gelebiliyordu arabada sağlam şöförseniz arabanın verdiği tepkileri içiniz kaldrırıyorsa bu aracın yoltutuşunda ben çok kötü demem çok iddialı değil ama parasının fazlasıyla hakkını veriyor

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel olsun.130 binde değişensiz boyasız 110luk sunroof çelik jantlı getz'e ne kadar verilir.bi tane buldum ancak 25.500 yazıyor.bide şu anda punto tjetim var onu satıp getz almak mantıklı mı ?
    El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı güneşbalkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güncel olsun.130 binde değişensiz boyasız 110luk sunroof çelik jantlı getz'e ne kadar verilir.bi tane buldum ancak 25.500 yazıyor.bide şu anda punto tjetim var onu satıp getz almak mantıklı mı ?
    Güncel arkadaşlar

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel arkadaşlar
    seat ibiza 1.6 tdiya bakın bence verilmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar param yok maalesef

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    puntodan sonra konfor ve kalite olarak nekadar tatmin eder bilmiyorum neden araç değiştiriyorsunuz ?

birde kaç model için 25 istiyorlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özellikle bir araç değişikliği yapmıyorum aslında.Aracın alıcısı çıktı istediğim rakamdan verebilicem o yüzden satıyorum ve getzin dizel olması benim aklımı çeliyor.

Bu ilan da ki araç bahsettiğim 25.500 lira olan
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03722368/detay

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)