|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: gti
|
92 hp 200nm tork c3 dizel almayı düşünüyorum. bu araca chip uygulaması yaparsam elde etceğim degerler ortalama ne olur. deger mi degmez mi yada chip yerine ne yapılabilir. bazıları chipten sonra bişey box yapıomuş fln. biraz bilgilendirirseniz sevinirm.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
C3 92hp gayet güzel, iyi bir motora sahip
![]() 115hp 240nm gibi degerler alabilirsin chiple... Kutuici filtre takarsın biraz daha etkiler. Bence yeterli olacaktır zaten kücük bir otomobil... __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
Ya chip yaparsın yada power box takarsın.Bazılarının işine power box gelir bazıları power box ı beğenmez chip yaptırır.Power box tak çıkar yapabilirsin garantini korumak için.Chipte öyle bir şansın yok.Birinin üzerine diğerinin yapmanın bir manası yok.
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
115 hp beni tatmin etmez başka dizele ne yapılır blow off koysam bi etki yapmaz diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Blow off'un faydası olmaz ses dışında,oda eğlencelik.Turbo'nun geç dolmasına neden oluyor aksine düşürür performansı..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
115 hp lik bir dizelin eğlenceli bi araba olucağına emin ol...
__________________________________ hayat arabamla 2011 mil. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: :)
|
benzinlisini al 110 hp oda chiple 116 filtre egzoz vs 120 olabilir belki..ufak ve hafif gidişide fena değil kendimden biliyorum gidişi hiç kötü değil
![]() amaç ekonomi ise dizel tercih edilebilir tabiki onlada 110 civarı bi güç alırsın. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
115-116hp 245nm tork civarı filan olur buyuk ihtimalle bayada iyi giden bi aractır turbodizel+16v oldugu icin yeterli gelecektir,ama ben senin yerinde olsam C3'e ilk once yol tutusunu arttırmak icin biseyler yapardım(yay,lastik,amortisor,fren v.s)
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
Benzinli 115hp gibi düsünme...O tork keyif vermeye yeter
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bide o kiloda 245nm tutamassın bile
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: r11(rahmetli)...105 hplik bişe...
|
benzinlinin 120 hp. si ile turbodizelin 115 hp. si bir olmaz diye düşünüyorum...uzun süre dizel(turbodizel) araç kullanmadım ama tork değerleri bu yorumu yapmama sebep oldu
...
__________________________________ şşşş...seSSiz...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
1.6 benzinli 307 var suan benzin dayanmıo komple düz boru var magnex var filtre kiti var. ekonomi olsun dizel olsun diye düşünüyorum. Bakalım chiple başlarım o zaman yakın zamanda alıyorum zaten araç belli anlaştık.
İlk önce zaten koni coilover koycam 15lik hatta 16 eger sığarsa jant koyup yanak lastkleri takcam o allahın emri o zaman da güçten düşceği için sadece chip tatmin etmez diye o bakımdan söyledim. Araç zaten modlu az çok bide gücü yükseltmek istiyorum o yüzden
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
18'' bile sıgıyor C3e...
Chip ile 307den daha performanslı olacagına emin olabilirsin. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Motor bloğu piyasadaki bir çok araçta kullanılan 1.4 tdci,hdi 68-70 hp lik blokla aynı oldukça sağlam bi makinadır.Kapak 16 valf ve intercooler mevcut 92 lik versiyonda.
1.6 90 lık makinalardan olsaydı çiple 1.6 110 hp lik dizellerden daha iyi performans alabilirsin diyebilirdim ama 1.4 olduğu için ancak 1.6 dizeller kadar güç alırsın gibime geliyor. Tabi tork bakımından baktığımızda c3 kanatlanır onu yay,lastik vs gibi unsurlarla desteklemen şart. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
vay be 18'' iyice kanım ısındı şimdi tabi o jantla kaç cm basılır araç o da soru işareti leylek olmasın
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Citroen Saxo VTS
|
chip+ kat iptali+düz boru güzel bi son susturucu ile 115 i üstüne çıkabileceğinide tajmin ediyorumki arkadaşların dediği gibi şaka makinası olabilir o zaman.
__________________________________ Citroen Saxo VTS |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
O motordan 100+ güç alıpta 18 koyarsan ara hızlanmalarına yazık olur bence.
max 17" derim. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
bahsi geçen alet benim
Son Düzenleyen Ahmet Saraçoğlu; 23-09-2008 21:07. |