magic bp 206 yaz arat. CRUEL sahibi.
Printable View
gt alıcağına rc al. gt seninde gördüğün gibi gitmiyor eşşek gibide yakıyor :)
bu arada ilgilenenlere kırmızı satılık rc görünümlü hdi mevcut :)
Hem eski hem de yeni fiesta çok kullandım, her ikisinin de son sürati zaten 190. Yani 190 dan sonra gidecek yeri yok devir bitiyor :)
Yazılımla falan kesiciryi iptal etmediyseniz ki anladığım kadarıyla öyle.. 190 da fazla zorladıysanız enjektör yakıt kesmiştir, o devir de o süratte olan silkelenme de tak diye bir ses yapmış olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor :)
Aklınıza çok takıldıysa bir ustaya gösteriverin :icon_tup:
bende 1749 takıyım diyorum, sonrada hic bulasmiyim diyorum bence dizel yerine 207 rc veya ds3 lerin 156 lıklarının onü acık :) bildigim kadarıyla ds3 ün sanzıman oranlarıda daha basarılı 207 rc ye göre... vw 1.4 tsi(160) zaten yürürü belli:p
Bugün parçacıma uğradım motor için gereken parçaları alırken bari her şeyini yaptırıyoruz sabit volana geçip bi yazılım yapıp mis gibi binelim dedim. 90lıgın volanının fiyatını öğrenebilir miyim dedim işte şu kadar lira fakat 110luk arabaya 90lık volan takarsanız performans kaybınız olur 110luk bi tık öndedir gibi bişeyler dedi aslı astarı var mıdır? Sabit volan yapıp yazılımlayıp binme imkanımız yok mu?
Byler grub b*ka bağladı burdan devam.