belli referans aralığı olabilir
Komprasyon testi imkanı yokkendi bu yöntemler. Artık kesin ve net sonuç için dizel-benzinli farketmeksizin uygun aparatla silindir içi basınç test ediliyor.
Ha yok, ben ucuza kendim fikir edineceğim derseniz genellikle aldanırsınız.
Olsun, aldanayım, bizim usta o şekilde bakıyor, ben de öyle bakmak istiyorum derseniz;
Üstten eksantrik motorlarda yağ dolum kapağından bakılmaz, mümkünse külbütördeki karter havalandırma(PCV) çıkışından bakılır.
Alttan eksantrikli motorlarda yağ dolum kapağından da bakılabilir.
Yağ çubuğundan kontrol de net sonuç vermez. Kimi arabalar yağ çubuğundan hiç hava vermez. Çünkü kartere daldırılmıştır vs...
Bir miktar üfleme normal kabul edilebilir. Hiç üflemeyen motor olsaydı karter havalandırma, oil catch-can olmazdı. Ama bu üfleme yağ buharı şeklinde değil, renksiz hava şeklinde olmalı. Ve karter havalandırma borusunun veya valfinin hacmini zorlayacak derecede kuvvetli ve fazla olmamalı. Eğer o seviyeye ulaşmışsa, öngörülen karter hava basıncı aşılmış, yani fazlaca üflüyor demektir.
Yine de en ideal sonucu komprasyon testi ile alırsınız. Dizele komprasyon testini bilmeyenler, daha doğrusu elinde uygun aparatı olmayanlar olabilir. Olanı bulun.
çok eski bir post Osman Bahadır üstad yazmış zamanında.