evet firtina grİ
Printable View
BÖYLE BİR CEVAP TA ALDIM AMA ;
Merhabalar bende 2012 corsa cdtı var. Geçen ay 3 viteste ilerlerken 2300 2500 devir gibi bir an gaz kesti araba. Yanlız gazı kesip tekrar toparlıyor ve arıza ışığı yanmıyor. Bu bir kaç kez olunca servise götürdüm. Serviste aracı incelediler ve sorunu şu şekilde çözdüler.
2012 modellerde partikül filtresi varmış bu filtre mazottaki kükürtü süzüyomuş. Filtre normalde en fazla %30 kirli olmalıymış benimki 70 lere dayanmış. Serviste ustalar temizlik yapıcaz dediler, temizlikte aracı 15 20 dk 2500 devirde kullanmak. Bu durum aracı düşük devirde kullanmaktan bir de kirli mazottan oluyomuş. Ancak aracı teslim aldım inanın çekiş sürüş değişmiş artmıştı. Bir daha olursa sizde böyle yapabilirsiniz dediler.
Sonuçta durum bu. Sizin aracı bilmiyorum kaç model km yüksek sizde bu filtre varmıdır. Bilgi olsun diye paylaştım. Teşekkürler
05076974834
Bu araç uzun bir süre boyunca van ilinde kullanılmış ve ağır hasar kaydı vardı. belki biliyorsunuzdur ama bilmiyorsanızda bilmiş olun istetdim. bir çok sorunları vardı ve o yüzden almaktan vazgeçmiştim. fiyatıda aldığınız fiyattan çok daha aşağıdaydı umarım sizi üzecek kadar sorun çıkartmaz hayırlısı olsun.
ŞASELER DİREKLER TAVAN BAGAJ DÜZGÜN OYNANMAMIŞ,SADECE ÖN SAĞDAN DARBELİ HAVAYASTIĞI AÇMAMIŞ KULE DE SIKINTI VAR İMİŞ DÜZELTİLMİŞ.ÖN TAKIMLARDA SIKINTI YOK SADECE ÖN SAĞ JANT TA DA İŞLEM VAR,AYRICA BİR SIKINTI BULAMADIK MOTOR ***** 190.000 İLLAKİ ELDEN GEÇMELİ Kİ BU HALDE BİLE ÇOK DİRİ (BU TARZ ARAÇLARI BİLİRİM AZ ÇOK) HOR KULLANILMAMIŞ Kİ İÇİNDEN DE BELLİ EDER KENDİNİ BİYERDE PATLAK VERİRDİ. UMARIM ÜZMEZ BİZİ YAKINDA KOMPLE (Tavan hariç) TEMİZLİK BOYASI VE MOTOR KOMPLE REVİZE EDİLECEK.İÇ DÖŞEMELER TERTEMİZ FAKAT BEN KIRMIZI BAKLAVA DESEN UYGULAMALI SUNİ DERİ YAPTIRMAYI PLANLIYORUM.. 6.000 GİBİ BİR BÜTÇE İLE SATMALIK DEĞİL KULLANMALIK BİR ARAÇ YAPMAYI PLANLIYORUZ.İYİ FORUMLAR...
FOTO OLARAK SÜREÇ HALİNDE YAYINLAMAYIDA DÜŞÜNÜYORUM.. ŞUBAT GİBİ İŞLEMLER BAŞLAYACAK 10 GÜNDE ÇIKMASI PLANLANIYOR..