Selam dostlar, E36 316i nin 10 litre gaz yaktığı güzergahta soft yazılım ve egzozlu Polo ne kadar mazot yakar ?
Bu motorda pek çok farklı yağ denedim. En iyi verimi shellin 5w30 yağlarında gördüm. Hem fiyatı ucuz hemde motoru iyi çalıştırıyor. Vw onaylı olmasına gerek yok. Partiküllü herhangi bir shell 5w30 uyar.
Merhaba arkadaşlar, 2015 B8 1.6tdi dcx motor bir passatım var,
Yaşadığım sıkıntı şu, 1-2 dakika araba sıcakken arabayı biraz zorlarsam, araba birden hiç gitmemeye başlıyor (devirlenmiyor turbo yok gibi).
10 dakika durdurup devam edersem araba yine canlanıyor.
Başına gelen oldu mu ?
yaptığım araştırmalar mazot filtre kutusunu işaret ediyor.
Silinsin bu mesaj
Konu fraps34 tarafından (02-06-2024 Saat 09:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Silinsin
N75de arıza yok bence , araçta vakum kaçağı vardır. Rölantide turbo wesgate milini en üst konuma kadar çekebilecek vakum gücüne ihtiyaç var. Eğer çekemezse alt devirler ölür ve arıza yakar.
Hortumları 60mg şırınga ile kontrol edin , delik yırtık olabilir.
2. problemin aynısı yaşıyorum
Araç 2.0 tdi clh motor passat (2.0tdi larda hangi kodla geliyor biliyorum watercooler olan model)
Devirdaim termostat vs herşey yeni olduğu halde uzun soluklu sıkıştırdığım zaman hararet 90u geçiyor gaz ile devam etsem artaracak şekilde yükselmeye devam ediyor gazdan çekilince tekrar 90 seviyesine düşüyor.
Problemi yazın farkettim kışın bu kadar sıkıştırma pozisyonum olmamıştı ama havalar ısınınca problemi bariz hissediyorum.
Kronik devirdaim problemi gibi değil bu daha farklı birşey hala çözebilmiş değilim.
Normal kullan 180-200 git bişey yok lakin gaza otur aralıksız 15 dk çekme ayağını araba 90 harareti geçiyor
Araçta dp ve normal bir yazılım mevcut
Araçta hiçbir sorun ve mekanik elektronik problem yok. Biri desin ki şundan yapıyor söküp motor değişmeyi düşünüyorum o kadar soğudum arabaya binmiyorum
Merhaba arkadaşlar.oem hybrid 2.0 emme dp düz boru aracımla şehir içi ve polislerle sorun yaşamamak adına warex düşünüyorum.sıkmasından korkuyorum.bu setupta olanlar ne marka warex kullanıyorular custom sa eğer kimin warexini tavsiye edersiniz.tecrubesi olan arkadaşlardan ricam
TDI için davet linki var mıdır ?
2.0 TDI 2010 model CC motor koduruhsatta cbb ile başlıyor. Bu arkadaşımız için dowpipe aşağıdaki ürün müdür ?
EGZOZCUM Downpipe Volkswagen Passat Jetta Golf Audi A3 Dizel Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VOLKSWAGEN CC 2.0 TDI SPİRALLİ DOWNPİPE
: PERFORMANS EGZOZLAR : Downpipe : VOLKSWAGEN : VW CC : Egzoz Sepeti
Yakın zamanda şanzıman yağını (dq250) motul +mann filtre ile değiştim.
Motor yağını toptec 4200 + febi şanzıman yağ soğutucu + kale motor yağ soğutucu+ soğutma suyu lm kfs 13 + taşırma kabını kale olarak değiştireceğim. Şunu da ekle bakıma denebilecek bir şey var mıdır ?
Arada p2183 engine coolant tem sensor 2 hatası veriyor. Bunun birkaç çözümünü göstermişler soğutma sıvısını da değiştirince gidiyor diyorlar. Nokta atışı yaşayıp çözen var mıdır ?
Remap kime nerede yaptıırlmalı ? Sanıyorum dq250 için remap yapılmış arabaya 13km de d2 ye atıyor.
Firma kişi (sakarya / istanbul anadolu) önerisi varsa memnun olurum.
Konu KÖROĞLU tarafından (12-12-2024 Saat 16:09 ) değiştirilmiştir.
Merhabalar
Oem hybrid setup polo aracim var suan uzerindeki egsoz durumu dp+ sonra warex tip susturucu mevcut , polis cevirmelerinde problem olmamasi acisindan sondaki warexi ortaya koydurup orjinal son susturucununda iç kısmini bosaltarak orjinal oem gorunumüne donusturmeyi dusunuyorum. Arkadan bakinca warex egsozun kazaninin yuvarlak ve buyuk olmadindan dolayi egsoz oldugu belli oluyor acikcasi, dedigim sistemi kullananan varmidir veya farkli önerisi olan var ise yardimci olabilirse sevinirim
Aynı setupta kullandığım polo aracım vardı, warexi söktük. Son susturucu tarafına Beykoz Engin Ustada spor susturucu takıldı. Şuan için günlük kullanımda ses yok fakat bastığınız zaman ses var. Daha polis ile bir sıkıntı yaşamadım, whatsapptan yazarsanız ses için örnek olarak atabilirim.
2 litre dizel CBBB Kodlu motor Stage 1 yazılım ile kaç bar basınç göstermeli ?
Araca remap yaptırdım yaptırmadan önce elm327 den torque ekranına gelen basınç 1.5 idi en fazla.
Remap sonrası ölçüm yaptığımda gördüğüm rakam maks 1.54
Remap ile boost un yükselmesi gerekmiyor mu ? Sadece yakıt haritasına müdahale mi ediliyor ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)