1.6 tdi da bilinen bir kronik problem var mı?ilk çıkan 105liklerle 110 ve üzeri tercih edilmesi ile alakalı bariz farklılıklarvar mı? (a3 1.6 tdi özelinde düşündüğümüzde)
leon 105 lik kullandım sorun yoktu bariz fark sadece enjektörleri diğer kısım aynı pololar tabi cay leonlar clh geçiyor
Bahsettiğiniz 1.6 tdi modele göre değişir. Pololar 2014 yılına kadar CAY motor kodlu. Golfler 2012'ye kadar CAY kodlu sonrası CLH olarak geçer. A3'lerdede aynı şekilde. CLH ve DGT,DCX,CXX'di sanırım birde olan motor kodlarında devirdaim bozulabiliyor elektronik olduğu için benim bildiğim bir tek o var.
Bir soru daha![]()
yazılım üzerinden dpf off yapıldıktan sonra, araçta dpf lambası yanmıştı. vag com ile kapattım lambayı.
Bu gün ışık yine yandı. Yazılımdan off olan dpf ışık yaktırır mı ? ya da yaktırmalı mı ?
bi youtube videosunda 105lik le 110luk arası fark olduğu , 105liğindaha kısa saplamalı olduğu söylenmiş
https://www.youtube.com/watch?v=ivU7wEOWDrk&t=38s
Yeni yazılım ile işimiz çözüldü. Mg nin sahibi ile görüştüm izmit bayisine yönlendirdi, oradaki arkadaş aracı okudu, dosyayı attı firma sahibine, yeni dosya geldi yüklendi ve dpf ışığına veda ettik.
Sadece işlem oku dosya at düzenle geri gönder derken 2 saat kadar sürdü. Haricinde bir ekstra yok. İzmit bayi işi ücret almadan yaptı, belirtmekte fayda var.
Sahibi de ılımlı yaklaştı duruma, böyle müşteri memnuniyeti odaklı hareket etmeleri memnuniyet verici.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)