Bana sorduğunuzu düşünüyorum ? 110 hp
Printable View
Ulan Sadık instagramda 184.3 hp yazıyordu silmişin heralde şuanki yazılımla 200 olmuşundur :hehe: :hehe:
@MCN21 kalın delici rakip muhabbete gelin iki makara yaparız :D
200 mü :o :D
biz diyoz millet gelsin bize saplasın makara yapalım :D
adamın yaptığıda evoyla stock 106 ya bilenmek gibi bişey olmuş, ona gülüyorum :D
Git dengine kaldır kaldırcaksan, sadık efendi, adamlar 1.6 polo ile tayyara sapladılar madem 200 hp oldun git sende tayyarcılara bilen :hihih:
bizemi kaldırıyon değişik ?
1100 kg / 110 hp civarı benzer kilo/güç oranına sahipler.
fiesta / c2 grubu 10kg/1hp
berkan crdi 10.9/1hp
accord 2.2 11kg/1hp
zevkli olur bence hepsi..
Accord da o grupta keyif alır oem halde, önde olsa bile öyle uçup kaçamaz..
yine ben kaçırdım, Alanya'dayım.. Yaza da bekliyoruz böyle aksiyonlar yaz okulundan çıkar gelirim rollenir kokoreç yer dönerim, kokoreçi Berkan'ın ısmarlaması şartıyla ama :D
bugün 4 kişi 5.20 nin önünde basmışız adam ya dumandan önünü göremedi gazı kesti yada biz biraz hızlı gittik mesafe açıldı.
Ya sadık bırak bu işleri :D koy bi adam akıllı deneme videosu bütün forum görsün artık, yok şunu geçtim yok buna duman verdim boşver bunları abicim..
Ben trafikte ne E classlara ne F30 lara ne şakalar yapıyorum bi görsen..... ama bunlar boş muhabbetler gerek yok böyle şeylere icraat görelim icraat
annen dürtüp uyandırmasaydı bende uzay mekiğine veriyodum küsküyü :hehe:
@levent sen gel ben sana neler ısmarlıcam :hehe:
sız bu sadıgı cıddıye alıp konusuyosunuz bıde :D
Sadık f30 3.20i aracım da var r56 jcw de var hangisi geçecen gel deneyek geçemezsen o coolerı gözümün önünde Sökcen ama:D:D
he noldu? kaale alıncak adammısın?
bendede 1.20 var benimde önümden basarsan deneyelim