Temiz corsa arıyorsunuz yüklemelik buyrun :)
Connecting site
Printable View
Temiz corsa arıyorsunuz yüklemelik buyrun :)
Connecting site
1752 li bir corsa kullanıcısıyım.
Düşündüğün aracı yapma yolunda tavsiyelerim,
Fren disklerini combo yada brembo ile değiştir.
14 tenekelerle durdugun yerde sararsın,güzel bir 195taban 15jant al.
cut out sistem kullanma düz borunu çektir mümkünse varex olsun sonda ,
bosch akışmetre kullan.
200.000lerdeyse segmanlara el at,kapağı aç mutlaka.
Enjektörleri ve emmeyi mutlaka kontrol ettir-temizlettir.
gerisi zaten yazılım-cooler vs. herkes biliyor yazmış
Kardesm kredi ile gireceksen bu araçlar bi kere yapayım ömürlük bineyim olmaz. En az 1 ay sanayi tuner arasında git gel yaparsın. Ama a dan z ye exclusive gbi yerlerde yaptirmani tavsiye ederim. Boruyu biyerde cooleri kendin baskiyi baska biyerde taktirirsan düzen tutmaz.tek ustan olacak. Ayrıca elin Tornavida tutacak. Bu dyi motorlarda mazot pompa beyni sıkıntı yapar lehim atar. Onu taşıman gerek. Bilindik yere git aracını bırak. Parçaları al taksinlar. Ama dedigim gbi her yerde sıkarsan 3-4 ayda bir pal dağıtır. Dikkat ederek binersen de senede bir revizyon olur. 30 lira koy cebine sıfırdan gireceksen.
160-170 hp'lerde sağlıklı yürüyebilecek, İnsignia Turbosu ile yapılabilecek işlemler için benim kafamdaki rakamda 5000TL civarıydı da.. Bilmiom ne yapıcaz bu gidişle..
Arac içinde 30 olur. 16-7 ye araci alsan 13-15 arası cebinden çıkar. Emme ppr. En az 1749 Turbo.cooler. krom borular.yazılım egr kat iptal düz boru.cut out. Bunlar kesin olacak. Extra sekman kol conta pompa ister mi bilinmez. Fren lastik jant turbo timer ve boost derken 13-15 taş çıkar yani
Abi senin yorumundan sonra isin ehli bir kisiyle gorustum ve direk onun yazdiklarini kopyala yapistir yapiyorum Mrb temizz oynanmamis eli yuzu motoru duzgun dti alirsanZ motoe iicine girmenuz gerekmez. Stoc motor zaten yetrnce dayankli. Kronik sorunlari cozup gundelik binersin turbo buyutmek cooler buyutmek cooler borulari flitrrre emme isleme. D.p bronz debriyaj 5bin tl.bu islemlerden sonra alincak gucu sordum 180 hp civari