Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 26-10-2008, 18:26   #1
CAGLARNY
Misafir

dizel grande punto ya chıp

arkadaslar gp multıjet 75 bg dizel aracıma hangı marka chıp onerırsınız.sebepler nelerdır.uygulayanlar da bılgılendırırse sevınırım.cok guclu olmasından zıyade kalıtelı ve araca zarar vermeden guc verecek ,sorun yaratmıcak bır guc saglayan marka hangısıdır.ve nekadar yakıt tasarrufu saglar.fıyatları ne kadardır.ayrıca aracımın 90 lık deıl 75 bg lık oldugunu goz onunde tutarsanız sevınırım.tesekkurler
Eski 26-10-2008, 19:58   #2
Cihan
Misafir

Araçlarımız aynı. Ben kendi aracıma özel bir yazılım yaptım ve onu kullanıyorum. Gerçekten sürüş zevki mükemmel. Hatta şimdi yeni bir yazılım daha yaptıracağım. Yakın değiliz burada olsaydın aracını çok daha seveceğin bir hale getirirdik. 100hp civarı bir güç rahat alırsın. Tork da 240 civarı olur. Denizli'de yapan var mıdır bilmiyorum. Düşünürsen powerbox konusunda da yardımcı olabilirim. Kafana takılan sorular olursa msn den ulaşabilirsin.
Eski 26-10-2008, 20:34   #3

Mehmet Gazihan - ait Avatar

Otomobil: Ibiza Cupra

Mehmet Gazihan - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tamamen safe ve sağlıklı olarak +14 hp ve +40 Nm alınır..O motorun ve turbonun hiç zorlanmadan kaldırabileceği değerlerdir..

Üzeri güçlerde alınır tabiki ama turbo milinizin ne kadar ince olduğunu görseniz arabanın gazına basmaktan korkarsınız (:

Fiat ve GP forumlarından beni bilenler bilir..bugüne dek yaptığım 100 den fazla 75hp GP bu güç ve tork değerleri ile hiç problemsiz halen seyahat etmektedirler..

ilgilenirsen denizli bayimi sizinle temasa geçirebilirim..
Mehmet Gazihan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-10-2008, 21:38   #4
Cihan
Misafir

Multijet motor sanıldığı kadar dayanıksız bir motor değil. Ben aracı 2 yıldır her koşulda o kadar çok zorladım ki inanamazsın. Stok turbo ile de chip di box du her şeyi yaptım. Motor yüksek güçleri kaldırabiliyor. Çok da korkulacak bir motor değil bence.
Eski 26-10-2008, 21:42   #5

Schumi - ait Avatar

Otomobil: Peugeot 206 RC

Motor dayanıklı Zaten aksini söyleyen yok. Ama turbo ?

Never drive faster than your guardian angel can fly
Schumi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-10-2008, 21:45   #6

DRaGGeR - ait Avatar

Otomobil: Pro Cee'd

Mehmetin multijet konusunda bilgisi hepimizden fazla, söylediklerini kaale almak lazım diye düsünüyorum

Turbo catlayabiliyor, dün olmadı bugun olmadı ama yarın birsey olmaz diye garantisi yok

Tuned by EcuFast.
DRaGGeR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-10-2008, 21:50   #7

Cihan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Multijet motor sanıldığı kadar dayanıksız bir motor değil. Ben aracı 2 yıldır her koşulda o kadar çok zorladım ki inanamazsın. Stok turbo ile de chip di box du her şeyi yaptım. Motor yüksek güçleri kaldırabiliyor. Çok da korkulacak bir motor değil bence.
ben senden çok daha uzun süredir koşturuyorum bu motoru emin ol..ARGE mizin kobayı Puntomuz çok çekti bizden..Dayanıksız demedim...

Motorda EGR problemi var..Herkes aynı kalitede yakıt kullanamıyor..+15 hp nin üzerinde çıkarsan hafif hafif duman atmaya başlar araç ve zaten kurum bağlayan EGR ve emme Manifoldu çok daha hızlı kurum bağlar hale gelir..200 bin 300 bin 400 bin km aracını kullanacak insanlar var, bu insanların araçlarını çevreyi çok daha fazla kirletir hale getirmenin hiç bir esprisi yok..

Bugüne kadar şu sorduğum sorunun cevabını performansdan yana cevaplıyan hiç müşterim olmadı ;

+5 hp daha falası ile daha fazla çevre kirliliğimi,

o 5 hp olmadan çok daha temiz bir motormu ?
Eski 26-10-2008, 21:56   #8

Vtec-SEDAN - ait Avatar

Otomobil: 78' 131 & 00' Civic 1.6ies & 96' E200

Vtec-SEDAN - MSN üzerinden Mesaj gönder
Mehmet Gazihan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bugüne kadar şu sorduğum sorunun cevabını performansdan yana cevaplıyan hiç müşterim olmadı ;

+5 hp daha falası ile daha fazla çevre kirliliğimi,

o 5 hp olmadan çok daha temiz bir motormu ?
güzel bir yaklaşım..

"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Vtec-SEDAN isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-10-2008, 21:57   #9

DRaGGeR - ait Avatar

Otomobil: Pro Cee'd

Ben de dumansız bir araba istiyorum artık, köfteci arabası gibi gezmekten bıktım

Tuned by EcuFast.
DRaGGeR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-10-2008, 22:10   #10

levent - ait Avatar

Otomobil: Corolla D4D

benzine transfer edelim abi seni artık biraz daha performik bişeyler bakmanın vakti geldi bence
levent isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-10-2008, 22:24   #11

Gel yavuz düzeltelim şu aleti..

Olur Lewo..nerden başlıyalım ?
Eski 26-10-2008, 22:32   #12

sulhi - ait Avatar

Otomobil: whıte impreza gt SC6766

sulhi - MSN üzerinden Mesaj gönder
CAGLARNY´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar gp multıjet 75 bg dizel aracıma hangı marka chıp onerırsınız.sebepler nelerdır.uygulayanlar da bılgılendırırse sevınırım.cok guclu olmasından zıyade kalıtelı ve araca zarar vermeden guc verecek ,sorun yaratmıcak bır guc saglayan marka hangısıdır.ve nekadar yakıt tasarrufu saglar.fıyatları ne kadardır.ayrıca aracımın 90 lık deıl 75 bg lık oldugunu goz onunde tutarsanız sevınırım.tesekkurler

PS chiptuning olarak deneyebilirsin öncesi sorası alınan gücüde görebilirsin ve 25 hp net guc de alabilirsin..
sulhi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-10-2008, 22:41   #13

levent - ait Avatar

Otomobil: Corolla D4D

Mehmet Gazihan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gel yavuz düzeltelim şu aleti..

Olur Lewo..nerden başlıyalım ?
yada puntoyu biturbo yapalım
levent isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-10-2008, 22:51   #14
CAGLARNY
Misafir

tesekkur ederım arkadaslar .cevreyı kırletmemek tabıkı cok onemlı.duman konusunda.aracımı uzun surede satmayıda dusunmedıgımden motoruna zarar gelsın ıstemıyorum,suan 40bınde.konustugum servisler 200bınde sorunsuz standart bıcok gp gorduklerını soledıler.benım ıcın onemlı olan cevreyı kırletmeden normal gucler almak ve bıraz daha az yakabılmek.
Eski 26-10-2008, 22:57   #15
Cihan
Misafir

Seçim senin. Ben alabileceğin maximum güçlerden bahsettim sana. 0 duman istersin ona göre yazılım yapılır. Max. performans istersin ona göre yazılım yapılır. Herkesin isteği dileği farklı.

Mehmet bey ayrıca yazdıklarınız güzel fakat siz o soruyu Adana'da sorarsanız alacağınız cevabın diğer seçenek olduğunu size garanti edebilirim

Sulhi arkadaşım gibi ben de PS Chiptuning i tavsiye edebilirim.
Eski 26-10-2008, 23:26   #16

Cihan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Seçim senin. Ben alabileceğin maximum güçlerden bahsettim sana. 0 duman istersin ona göre yazılım yapılır. Max. performans istersin ona göre yazılım yapılır. Herkesin isteği dileği farklı.

Mehmet bey ayrıca yazdıklarınız güzel fakat siz o soruyu Adana'da sorarsanız alacağınız cevabın diğer seçenek olduğunu size garanti edebilirim

Sulhi arkadaşım gibi ben de PS Chiptuning i tavsiye edebilirim.
Ben Adanalıyım..Aklı başında bütün hemşerilerim aynı cevabı vereceklerdir..

birçok yetkili FIAT servisine mobile chiptuning hizmeti veriyorum ve bu araçları garantiden çıkarmıyorlar..
Eski 27-10-2008, 01:40   #17
CAGLARNY
Misafir

kısacası uzun donemde fazla zorlayıcı olmayan bı chıple sorunsuz kullanabılırım.fıyatları hakkındada bılgılendırırsenız sevinirim
Eski 27-10-2008, 07:33   #18
Cihan
Misafir

Ben de adanalıyım ve adana'da yaşıyorum. Malesef tuning piyasasında pek aklı başında hemşehri sahibi değiliz. Genelde çılgın gençlik bu işlerin peşinde. Ayrıca garanti olayına pek güvenmeyin derim. Önceden söylenenlerle sonrada söylenenler farklı olabiliyor genelde. Gereksiz polemikler oluşuyor. Buyrun arkadaşa siz yardımcı olun.
Eski 27-10-2008, 07:50   #19

egeturbo - ait Avatar

Otomobil: TURBO

egeturbo - MSN üzerinden Mesaj gönder
Valla garanti konularını karıştırmayın.Dün akşam adanalı bir arkadaş 1.3 paliosuna chip istiyordu dediği şey Adanada servisler beyinden carttan curttan anlamıyor (Fiat için konusuyorum.) Bende mobil olarak gidip Antalya ,Adanaya gidiyorum.Özellikle Adanada chip tuning baya yayıldı.Nerdeyse Chipsiz araba kalmadı

www.egeturbo.com
Turbo asker
egeturbo isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 21:49 ::::