|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
merhabalar arkadaşlar arkadaşımda dizel ibiza war 80 hp lik .. neler yapılabilir. benim dizeller hakkında az bir bilgim war ama .. bide sizin düşüncelerinizi alayım dedim
benim düşündüklerim egr iptali çip kat iptali orta susturucu iptali +düz boru green kutu içi filtre .. bunları yaparsak nolur ve 80 hp den kaç hp ye çıkar araç ? __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir
|
Sadece chip ile 20hp + 40nm tork alırsınız. Diğerleri güce aşırı katkıda bulunmaz fakat aracın rahatlaması ve daha çabuk devirlenmesi için bire bir olur.
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Selam,
biraz daha fazla cikartabilirsin ;-) Dynoda Seat Ibiza (6L) 1.4 TDI chiptunig ile Sonuc: +24PS +50NM Islemler OBD üzeri yapiliyor. Beyini cikartmaya gerek kalmiyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
Evet obd üzerinden yapılıyor ben ortalama değer söyledim sonradan eksik çıkar yalan olmasın. 20 den az olmaz 25 den fazla olabilir.
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Bende sadece chip ile 24alıyor die biliyorum. Bir dyno sheet görmüştümde tam hatırlayamadım şimdi. Dün biraz araştırdımda EGR valfini iptal etmeyi pek tavsiye etmiyorlar. Görevi temizlemek olduğu için. Ama diğer işlemlere onay veriyorlar kat iptali gibi düz boru gibi.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Selam,
yazilimda EGR valfi iptal edebilirsin, onda problem yok... Ama onu sadece yazilimi yazan kisi ayarlayabilir
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
egr iptali çok faydalı olur yazdıklarında çok faydalı olur.sadece blow off sakın takmayın
![]() chip,kat iptali,son,cai,egr iptali derim.motorun durumuda çok önemlidir min. 20hp diye düşünün.
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Chip harici hiçbişeyine dokunmasanız çok daha mantıklı. Rahatlıkla 105 HP'ye çıkarabiliyor aracınız.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
teşekkürler arkadaşlar arac 2008 model 33binde zaten
chip + düz boru + kat iptali yapcaz ozmn
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
İlk önce sitede kendini tanıtmanı tavsiye ediyorum.3 tane mesajın var 3üde dizeller konusu üstünde
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
@egeturbo
Evet haklisin.. Kendimi su anda forumda tanitmis bulundum. Eger herhangi bir sorun varsa sahsim adima, bana herzaman icin bir mail atabilirisin. Selamlar Erhan |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Yardımlarınız için tşk ederim .. arabaya yapılacaklar şunlar karar verildi
![]() çip + egr iptali +kat iptali +orta iptali ve düz boru +green kutu içi
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Grande Punto
|
orta susturucuyu iptal etmesende olur bende egr yi yazılımsal olarak iptal ettirme olanağın olması lazım çipi yaptırırken bi konuş...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Chiple+20 hp iyidir..zaten KAT ve EGR ile 4-7 Hp alacaksın..Filtreni kutu içi düşünme derim..CAI kit uyarlanırsa muhteşem performanslar yakalanabilir..
Toplamda öngördüğüm güç 108-112 hp ve ilginçtir normal kullanım durumunda %7-9 yakıt tasarrufu geliyor..((: |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Dünkü Dynorun
LupoTDI_1.4TDI orijinal: 75PS tuned: 100PS Son Düzenleyen Erhan; 22-05-2009 12:47. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|