Beyaz duman yapiyomuydu ara ara ?
Printable View
2015 Model DCT Vitesli Hyundai i30'uma Servis Paşaoglunda Yazılım yaptırdım. Aracın stock gucu 136 ps 300 tork'tu Yazılımdan sonra 165 PS 350 Tork civarı bi güc Oldu Arabanın üzerindeki Hantallık gitti istegim oydu zaten. Araç cam tavan oldugundan 1.500 kilodan fazlaydı bide cift kavrama otomatik vites oldugundan 136 beygirin hakkını vermiyordu simdi Aracın altında 18 jant lastik olmasına ragmen mermi :) Tavsiye ederim.
Yanlız yeni beyin oldugundan DPF'yi iptal ettiremedim ettirseydim emil ustada DOwnpipe yaptırcaktım :(
Arkadaşlar selam. Özelden bir kaçınıza mesaj attım ama tam istediğim aradığım konuyu buldum. Bulmuşken buradan yazayım. Umarım yardımcı olursunuz.
2012 elite 1,6 crdi 128'lik i30 sahibiyim aracım 70.000'de. Megachips yazılım mevcut. Mehmet Gazihan sağolsun her hangi bir sorunum sıkıntım yok. Fakat zamanla aracın biraz daha güçlenmesi ile ilgili neler yapabileceğimi araştırmaya başladım.
Sizden ricam özelden de olabilir yazılım hariç nerelerde hangi ustada/firmada motor ve güç modifikasyonu ile ilgili abartı olmayacak şekilde neler yapabileceğim konusunda yardım etmeniz.
Aracı günlük 5-6 km civarı eşim kullanıyor. Sabah işe gidiyor(3km) akşam da eve geliyor. Gerisi haftasonuna kadar yatış haftasonu ise 1 gün kullanıyoruz o da bir yerlere gidersek.
Bu doğrultuda yardımlarınızı rica edeceğim.
Şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar.