Total=Demirören
Neden alıyorsunuz? Her turlu tezgah var...
Printable View
Total=Demirören
Neden alıyorsunuz? Her turlu tezgah var...
Murat abi bi kere denemek icin alalim dedik lanet olsun
İki farklı şehirde de tek istasyondan ve sadece Shell Nitro+ alıyorum. Yakıt ile ilgili bir sıkıntım şikayetim olmadı.
Şahsi aracıma hep shell alırım, 53000de clio sattım hep shell kullandım çalışması ilk gün gibiydi satarkende.
Oobüse yenibosna petrol ofisinden %10 indirimli alıyoruz, bp ile aynı yakıtı yakıyor tl olarak. Shelli hiç kullanmadım otobüste araç yıkama hizmeti vermiyorlar diye, opetin yakıtında araç iyi gidiyor ama çok yakıyor.
Bende Totalden alıyordum hep, shell ide sevmiyorum bir kere motor korumaya kadar girdi getz te. Totalde de hiç sıkıntı yaşamadım, fakat yorumlardan sonra artık yanaşmam.
@997TT murat bi peki sonuçta ortada bir marka var. Belirli standartları yakalamak zorunda değillermi ona göre kontrolleri olmuyormu ki ?
shell veya bp şaşmam
depo yarıya düşünce würth katkı ile bp den tekrar doldurdum. ilk günden sabah aynı sorun oldu ertesi gün ve sonrasında araç kendine geldi. würth katkı zaten atacaktım madem böyle bir durum oldu aradan çıksın diye attım. bir daha yolda kalırsam anca total alırım. şikayete geri dönüşte yok lanet olsun , haram zıkkım olsun verdiğim 180 tl.
65 hp symbol'e moil'den az bir miktar mazot almıştım bitmek üzereydi, dün arabada bir çekiş düşüklüğü sanki 35 40 hp var yada yok halde..shellden üzerine mazot aldım kendine geldi araba birdaha mı asla
Bir multijet kullanıcısı olarak söyleyeyim arabam yakıtın kalitesini bariz hissettiriyor opet,total vb firmalardan aldığım da hem daha az km yapıyorum hem aracım duman yapmaya başlıyor hemde performans düşüyor shell ve bp özellikle shell daha performanslı ve daha fazla yol gitmemi sağlıyor mümkün oldugunca shellden alıyorum
Total TR den cıktı,denetlıyecek kım? Oyuzden aman dıyım...
Buarada Atasehır memorıal hastanesıne gelmeden kı ıstasyon neydı?
Shell kesinlikle dizel konusunda bariz üstün benim gözümde. Bp ve Opet kullandım, ikisinde de aracım Shell'e göre daha fazla yaktı.
Maslak Mehmetçik Vakfı OPET Diğer Yerlerden Aldığım Zaman Kesinlikle Arba Gitmiyor Gaz Tepkisi Düşüyor.
Bence shell az yakıyor total petrol ofisi şu km gidiyor işleri tamamen izafi şeyler bunun kıyaslaması ancak laboratuvar ortamında yapılabilir. hava sıcaklığından lastik basıncına kadar fark eden birşeyde kıyas yapılamaz aynı yolu aynı sıcaklıkta ve aynı lastik basıncıyla bile gitseniz trafik dediğimiz ve kontrol edemediğimiz değişken bir faktör var. Rüzgar tersten eser yakıt artar :) o yüzden bunu yaptığı yol ile kıyas yapamayız daha somut şeyler lazım. Tamamen psikolojik
Yakıt olarak Shell V-power alıyorum.
Atasehır Opet(memorıal arkası) mazot aldım,araba sacmaladı,servıslık oldum! Aman dıkkat!
Turbo olmayan düz dizel araçlarda euro kullanan varmı?Total normal mazot kullanıyorum menzili euro'ya göre farkediyo baya.
Tırci kamyoncu kalın mazot diyor ona :) opet te eco geçiyor shell in ucuzu opet ten daha çok gidiyor diye iddiaları var opet kabul etmiyor. Murat abi Fikret Ozturk dünyanın en kaliteli mazot unu biz getiriyoruz dedi doğru mudur. Made in india
istanbul'da yaşamıyorum fakat aracı aldığımdan bu yana devamlı TP den aldım. bir sıkıntıda yaşamadım :) kimsenin yazmaması tercih listesinde olmayışında mı yoksa yakıt kalitesi mi ?
Dinlenmemis degil,malesef kalitesiz yakit ve bakimi yapilmis istasyon alt yapisi. Ben buyuk sorun yasadim,sizler yasamayin. Kendi yerimden doldurdum hemen ariza gitti. Mazot filtresinden bir suru su cikti!
Herkes ayni yerden aliyor. Yurtdisida hemen hemen oyle. Nerden getiriyorlar?
Keske sorun yasadigimiz istasyonlari sikayet edebilecegimiz adam gibi yer olsada gidip kafalarina cokseler
TP satıldı arkadaslar 3 hafta once ve alan fırma pek guvenılır degıl,bılgınıze....
Opet eurodiesel ile shell nitro arasında ne fark vardır? Hangisi neden tercih edilmelidir?
Hızlı gıtmek ıcın nıtro(setan)
Gunluk opet
Gebze'de oturan varsa gitmesin Balkan Petrol Shell'e, kazandırmayın böyle tiplere beş kuruş.
17 ocak 2017 shell rezaleti - gundem - ekşi sozluk
Nitro+ mazotun katkıları aşağıdaki maddelermiş. Ve motordaki kurumu temizlemeye yönelikmiş. Kimyager bir arkadaş varsa yorumlayabilir.
-Distilatlar
-Alkane
-Naftalin
-Kümen
Shell'in fuel save olanı nitroya göre daha mı fazla km yaptırıyor aralarında da 2 krş fark var !
Bp'nin mazotu iyi midir? yıllardır 4 aracımıza aynı firma Total'ken mazot alıyorduk son 1 yıldır BP oldu herhangi bir sıkıntı görmedim fakat içimde kuşku var yolu uzatıp Shell mi denesem ?
206 aracımda hep Shell v-power nitro+ kullandım 1 kere mecburen BP'den fulledim depoyu. Yarım depo bitmeden, saniyesinde marş alan araba gıy gıy gıy marş almamaya 3-4. uzun basışta çalışmaya başladı. Pompacıya götürdüm ne işlem yaptığını söylemedi ama bunun sonucu 200 liraya patladı bana :) Shell'den hiç bir sıkıntı yaşamadım kendi işlettiği yerden almaya özen gösteriyorum.
Sürekli yolu uzatıp shellden dolduruyorum. Niyeyse kalite hissi veriyor.
shell nitro nedense daha bi atik oluyor.
bp az km yaptırıyor. Dikkate almalı.
Shell Türkiye Turcas Petrol A.Ş. şubelerinden alıyorum. Ankara da İskitler Bizim market yanı ve Eskişehir yolu Halkbank binası önünde. Şehir içinde Dizel için Nitro yu tavsiye ederim. İçindeki katkı gerçekten performansa yardımcı oluyor.
aylardır aynı yerdeki (Samsun/Atakum Atakent) Lukoil'den alıyorum. hem performans olarak üzmedi hem de menzili çok ama çok iyi. aracıma titiz biriyim. yıllarca total shell (Total excellium ve katkısız euro dizel, shell nitro da kullandım GTL'de fuelsave de) kullandım. önemli olan istasyon dürüstlüğü. markanın çok önemi yok. haftasonları kampanyası da var 20 25 kuruş uygun veriyor. diğer şımarık şirketlere daha uğrayacağımı sanmıyorum mecbur kalmadıkça. denetlenebilen merkezi yerdeki x marka istasyonlardan hangisi uygunsa oradan alabilirsiniz.
Yaklaşık 50 araçla Opet'ten Shell'e geçtik çeşitli istasyonlardan alıyoruz uzunyolda sürekli aynı yolu yapan araçlarda yaklaşık %5'lik bir yakıt tasarrufu ve daha sessiz çalışma oldu. Kendi aracımda da çalışma sesi azaldı yakıtı ölçecek kadar binemedim henüz. :D
Diğer araçların şöförleri zaten doldur devam et :D
shell nitro dizel
Clio 4 dci kullanıyorum , anlaşma opet euro dizel di eco dizel'e çevirdi şirket.
Yaklaşık 3 aydır eco dizel alıyorum. Fark edermi o kadar aman abartıyorlar diyordum.
Aracın sesi soluğu değişti.
Ortalama yakıt tüketimim yaklaşık 0.3 0.4 lt arttı uzun dönemde.
Performans olarak az da olsa fark ediyor yokuşta vs ( ki zaten yakıt mükemmel olsa da performans yok ya o ayrı :) )
Araç sarsıntılı çalışıyor.
Euro dan şaşmamak lazım turbo dizel araçlarda.