Bugune kadar yaptigim arastirmalarda castrol edge 5/30 u en iyi yag olarak gördüm piyasada en tutulan araclarda performansi kanitlanmis bir yağ olarak bahsediliyor gozlemlerinizi alabilirmiyim..
Bugune kadar yaptigim arastirmalarda castrol edge 5/30 u en iyi yag olarak gördüm piyasada en tutulan araclarda performansi kanitlanmis bir yağ olarak bahsediliyor gozlemlerinizi alabilirmiyim..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Liqui molly toptech 4200 tek gecerim (5-30)
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Bende fordun tavsiye ettiği Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5w30' u 30k km den beri kullanıyorum gayet memnunum, hem uygun hemde full sentetik.
Performans açısından , rolantide çalışma sesine kadar baya iyi bi yağ.
daha önceden rutin bakımlarda falan opel serviste GM in yagını kullanıyordu.Araç sürekli partikül filtresi dolu uyarısı verip yüksek devirle belli bir süre sürdürüp temizliğini yapıyordu.Mobil1 5 30 ESP aldım hiç sıkıntı kalmadı.Ondan beri bakımlara kendi yağımı (mobil1 530 esp) alıp gidiyorum.
What Goes Around,Goes Around
d4d auris mobil 5w 30 esp kullanıyorum motor sesi azaldı castrole göre
ben PO 0w-30 yağını kullandım, daha önce yetkili servisin koyduğu 5w-30 yağ vardı, yağ değişiminden sonra bu yaz aracın tüketiminden çok memnundum, sanki bir iyileşme yaşadım gibi hissettim.
liqui moly en iyisi diye biliyorum
RaceWerks/CTS Turbo/Milltek/Forge
100... km yi geçmiş dizellere pek 5.30 değilde 10.40 tavsiye ediyorlar bu konidaki düşünceler nekadar dogru ?
artık corc-i zamanıcdti
DPF'li aracınız varsa DPF'ye uygun ESP(Emission System Protection) yağları tercih edin.
Aracınız DPF'li değilse 5w30, 0w30 vs ESP formüllü yağ kullanmanıza gerek yok. Kullanımınıza, ikliminize ve aracınıza uygun olan viskozitedeki tam sentetik yağı kullanın.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)