1.6 idtec 120 tek, 160 çift turbo. arkadaşa crv nin eşiğinden döndük .
Printable View
twinscroll+vnt olursa bence güzel ayar ile istediğinizi elde edebilirsiniz, biraz dumanlı olursa altlardaki lagde azalır
yağ kanallarını göstermemişsiniz bilmediğimden soruyorum turboya gelen yağ yukardan aşağıya mı aşağıdan yukarıya doğru mu ve her marka model motorlarda aynı mı ona göre yağ kanalı yapılıp yağ basıncı kontrol edilmeli diye düşünüyorum ayreten sensörlerin dizilimi de önemli olacaktır dp uzerinde . wg nin external internal mekanik eletronik olacağına karar verilmeli
Kimsenin 90 lık turbosunu hor görmedim :D
Dci 160 ın turbosu ufak gelir şuanda 320d 184 lüğün turbosu takılı zaten
Yakıt problemi soğutma problemim yok
Yazılımsal olarak iş kolay hatta çok basit eksoz üzerinde senaör yok arabada eski nesil motor bunlar
İlk motordan çıkan gazın küçük turbo yani alt devir olan için turboya girmesi daha avantajlı lag olmasını önlüyor
Turbodan çıkan gaz zaten hızını almış olacak oda büyük turboya girecek küçük turbo belli bi basınca geldikden sonra ve aynı şekilde büyük turbo istediğim basıncı yakaladıkdan sonra küçük turbomuz devreden çıkacak arada bir valf yardımı ile buralar basit işler
Yağlama ikiye bölünecek paralel biçimde turbolara giriş olucak yağlama yetmediği taktirde elektronik bir takviye planım var drift için yapılmış bir iki projeden kopya çekmeyi düşündüm bile :) tabi ısınma dan dolayıda yağ soğutucusu şart
Turbo seçimini yapmadım henüz çok kararsızım ama üstleri çok iyi üflemesi gerek hatta 2056 yı 11 bıçak billet bile yapmayı düşünebilirim wg i ext kullanmamın sebebi dalgalanmayı sıfırlayıp sabit bir basınç elde etmek
Sabırla bekleyip görücez ext wg ve boost control elime ulaştı sıra manifold işinde :) hayırlısı diyip girişicez
Aha girişiyolar bu halinin bi iki deneme videosunu görseydik olmazmıydı :D
bektaş gtb2056vk ile gtb2256vk fiyatı hakkında bilgin var mı? bende yüklemeye girdikten sonra en son aşamada onu yapıcamda.
kanka harikasın 2.0 btdi ya bak. direk al tak yapabiliyor musun
geçen denedik bokunu çıkarınca video çekmeye geldi tam kameraya çıktı baskıda sıyırdı :) instagramda var bi tane deneme @talaybektas
ama bronza geçtik stg2 şimdi hafif bi jant takıp arabayı söküp deneme yapıcam sıkıntı yok
1500 tl ye bulmuştum geçen temiz revizyonsuz ama ben içini billet yapmak istiyorum zaten pek önemli değil benim için en kötü ya gürcü ya bulgar yada almanyadan kendim getiricem istediğim bişeyi turbo sorun değil benim için çok
yok kardeşim hem yer yok hem de o turbo üstünde flap var ve çalıştıramam ayrıca da çok fazla üfleyen bi turbo değil o daha çok alt devirdeki tork için yapılmış bişey çıkaracağı güç 1.6 hacimde çok ahım şahım olmayacaktır
bende almanyadan çıkma getirtirim diye düşüyorum türkiyede çıkmasıda pahalı.