gelişme var mı
Printable View
gelişme var mı
Peki 2100 deki kesinti pompadan dolayı mı ? , haritada görünen nedir tam olarak?
Benim de şu anda daha büyük bir sıkıntım var , geçen pedallardan arıza okudum. Maf Map ve IAT sensörü aynı anda bozulabilir mi ya? bence kesin elektriksel bir problemim var , 3 ü birden bozulma imkanı zor gibi geliyor. Okuduğum arızalar p0100 p0110 p0138
araçtan canlı log almadan yazılımda harda geeçmeyin :)
Haritada görünen bişey yok her aracın stup una göre yazılım yazılır
Bende aracıma göre bi yazılım yazdım başka araçlara yazdıgım gibi
Fakat herşey normal ama kesme var yinede
Torq limitörü ile mi oynamam gerek enjektor mu yada başka harita ilemi
Denemeye devam yapcak bişi yok 😀
1.7 tdi salihoglu works - YouTube
Bu kesisi
1.7 tdi salihoglu work - YouTube
FaZla belli olmuyor ama gecişlerde patlatıyor kulaklıkla dinleyin
Abi senin konudan sonra bir şey dikkatimi çekti , dün akşam boşta hafif hafif gaz vermeye başladım arabaya 2000 devirin üstünde sabitledim 2100 e gelince tak diye birden devir 1900 e kadar düştü ayağım gazda sabitken , bu durumu bi denermisin bahsettiğimiz olayla mı alakalı acaba bu çok garibime gitti
iş çıkışında deniyecegim. bi çözüm buldum galiba yurt dışından araştırmalarım sonucu bi harita daha yazdım ama cok zahmetli oldu. eger bu akşamki yazılımda sorun yaşamaz isem konuya cevap yazan arkadaşlara nasıl yaptıgımı özelden anlarıtım. inşallah akşam iyi haberlerle dönerim :)
Evet arkadaşlar sonunda sorunu cözdüm araç artık 2100 devirde yıgılmıyor
Valla yazılım yaptırdıgınız yerle isterseniz iletişime gecin belki düZeltirler
Düzeltmez iseler ben size yardımcı olurum özelden bana ulaşabilirsiniz.
Olmaz yapamazsın diyenlere inat, araştırınca deneyince oluyormuş önemli olan vakit ayırıp ugraşmak
Emeklerin her zaman bi karşılıgı vardır..
maşallah kardeşim
Tebrikler.
Maşallah konuya yazmasam da her gün girip baktığım merak ettiğim bir şeydi. Sonuçta ya bilinmeyen bir kronik sıkıntı bulunacaktı ya da yazılımla hallolacaktı. Emeklerinizin karşılığını almanıza sevindim. Keyifli, kazasız, belasız, bol dumanlı sürüşler dilerim :) :cool:
eyw kardeşim sagolasın :)
ya ben konuya yorum yazan derken şunu kastettim birazda.
sitede bir sürü yazılımcı kisi var ve belkide onlarda sorunu çözmüştür fakat hiç biri konuya girip yardım etmek zahmetinde bulunmadı.
o yüzden yazılımdan para kazanacagım diye kişiliginden ödün vermenin manası yok.
bende yazılım yazıyorum hatta işi profesyonellige taşıyorum yavaş yavaş beni tanıyanlar bilir.
burası forumsa yardımlaşmak gerekiyor diye düşünüyorum. yanlışım varsa düzeltin.
dediğim gibi özelden yazanlara nasıl olduğunu anlatırım dilim döndüğünce.
Konuya yaklaşımınız oldukça güzel. Yani belki parada kazanıyorsunuz bu işten ama şuanda işin para kazanma boyutunda değil, yardımlaşma olağan bir problemi çözmenin çabasındasınız ve başarmanız da gerçekten sevindirici. Çünkü dediğim gibi bende takip ediyordum konuyu, çünkü böyle konulara merakım var, fakat aksine hiçte anlamam yazılım işlerinden. Kendi başınıza bir şeyler başarmanız gurur verici olsa gerek. Benim hoşuma giden davranış, yardımlaşma ve sizin yaşadığınız problemleri yaşayan başkalarına da yardımcı olacağınızı belirtmeniz. Güzel bir davranış, umarım yazılım konusunda da istediğiniz seviyeye gelirsiniz :)
Sorunu çözdüğünüze sevindim,corsa piyasası bi tık daha yükselir artık:)
Burayı yıkarlar.:)
"Burayı yıkarlar" diyince aklıma direk CMYLMZ geldi :)
Cem Yılmaz Sperm Bankası - YouTube