|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ´06 corsa 1.2 twinport
|
bi arkadaşımın 1.4hdi 75 hp 206sı war çiplemek istioruz fakat o motorda sorun yaratırmı, en uygun marka yada yazılım hangisidir, max kac hp alırız çipin devamında neler yapabılırz,,??? fiyat konusunda problem yok.... önerileriniz varsa beklıorum şimdiden tşkler...
__________________________________ GERMAN CAR, TURKISH DRIVER. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bende var aynı araba 30 hp aldık asagı yukarı 100 hp oldu araba...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
sadce çipten mi 30hp yoksa kutu içi filan warmı ayrca basınc arttırma olayını destekler mı araba
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: W124 300E
|
Yapılan yazılım ve uygulama çok önemli.Wimmer'i önerebilirim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
marka kısmınada cvp werebılrsenız sevnrm
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Öncelikle araca intercooler takmanızı tavsiye ederim. Intercoolersız olarak sıcak havalarda aracın performansının cok rahat dustugunu anlayabilirsiniz. Std 206 dan 22hp ve 45 nm. güç alabiliyorum.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
@erh
fiyat alabilir miyim pm den |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
Adana'da bu işi ben yapıyorum. Daha önce aynı aracı chipledim. Reşatbey Ceyhun Oto ' nun arabası. İncelemek istersen gidip görebilirsin. Rahat bir şekilde 25hp + 55nm tork alınabiliyor.
Ayrıca bu araca intercooler montajını ben de öneririm. Sıcak havalarda ve yüksek basınçlarda intercooler eksikliği gözle görülür derecede oluyor. Düşünürsen iletişime geçebilirsin. CC Chip Tuning. Referansları ve kafana takılanları öğrenmek istersen yardımcı olurum. Etrafında varsa bu işle ilgilenen arkadaşların beni soruşturabilirsin. İyi çalışmalar. |
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Misafir
|
Hayır ben bayiyim. PS Chip Tuning ile çalışıyorum. Mekan olarak birlikte çalıştığım birkaç ustamın yerini kullanıyorum.
Bu akşam 8'den sonra real otoparkındaki buluşmaya gelirsen tanışırız. Birkaç yarış da izleyip chip sonucu kararları kendin verebilirsin. Ayrıntılı soruların için msn : cculha@hotmail.com |
|
|
|
#12 |
![]()
|
walla reale gelemem amelyat oldum ama ıyı hıssedersem belkı
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Pm gönderiyorum ama adanadaymıs Cihan arkadasımız daha rahat yardımcı olur sanıyorum
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Misafir
|
Arkadaş ne zaman isterse yardımcı olabilirim. Diğer arkadaşlarımın da yardımcı olacaklarına eminim.
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Bu motordan sadece yazılımla, dumansız 18-20 hp den fazla alınamaz..Yine sadece yazılımla top speed fazla arttırılamaz..
Ama iyi bir turbo basıncı ayarı ile 32-36 hp çıkartılabilir..5. vitesde çok çabuk araç kesiciye giriyor.. özellikle alt devirlerdeki tork artışı %35-40 ı buluyor.. Adanalı olduğumdan sık sık o tarafa geçiyorum.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|