@
Omak Hakan abinin mx5'e yaptığı bi turbo projesini hayretle okudum. Bilgi beceri yetenek imkan konusunda Hakan abiyle mümkün değil aşık atamam

Bu işi kendi imkanlarımla yapamam, bir serviste olması şart. Bu iş için yeterli elektronik mekanik bilgimde yok.
Dil konusunda da sıkıntı yaşarsam bi ayağım artık burda yine sizlere danışırım heralde

2. 3. aracım yok ilk ve tek aracım. Arabasız kalma konusunda antremanlıyım bu yüzden

Dediğiniz gibi genel bi bakım ve hybrid le devam etmek durumundayım heralde.
Swril flap şuan ne durumda bilmiyorum. Okuduğum yorumlar hep iptal etmeyi tavsiye ediyor.
Egr iptalinde duman artışı olur mu ?
Hocam şimdi m550d yi tri turboyu karıştırma

O kadarda basit düz mantık kurmadım. Benim durumda ikiside m57d30. Bmw yapmış bende aynısını kopyalarım diye düşündüm. Birde millet bmw yi lego gidi dağıtıp topluyor. Şurası şu kasadan burası bu kasadan. Şurasını şundan aldık falan. Dedim heralde bmw de bu işler kolay yürüyor. Ankara da bu arabaya ne istersek yaparız dedim. Öyle kolay olmuyormuş

@
kazım2002 Gidişat onu gösteriyor hocam sağolun.
@
ghibli06 Evet 535 bütçemi aştı. Ben araç bakarken 530 535 farkı çok fazlaydı. Maliyetin aradaki farktan az olacağını düşündüm.
@
turboman Ben bi turbo nun bu kadar karmaşık bi sistem olduğunu bilmiyordum açıkcası. Özellikle burda konu açtıktan sonra forumda gezerken Hakan abinin mx5 konusuna denk geldim. Adam turbo hariç herşeyi kendisi yaptı. Bana lazım olan parçaları say deseniz hepsini sayıp sistemi tamamlayamam, adam kendisi imal etti. Orda da, bu zaten daha önceden yapılmış hazır bi sistem alıp takıcaz işte diye yine iyi düşünüp geçtim
Asıl canımı sıkan nokta 535 lerin giderek ulaşılmaz bi hal alması. Elimdekini revize edip bineyim, ilerde satar 535 e geçerim diyemiyorum. 535 sahibi olmanın tek yolu buymuş gibi geldi bana.