:D sen cok buyuk gelirsin :D izzet
Printable View
:D sen cok buyuk gelirsin :D izzet
Çok iyi değerler yakalamışsınız gerçekten şimdi tek dikkat etmen gereken yağ ve yakıt ;)
oyle :D 5 6 binde yag :D bide bildigim yerden mazot aliyorum tekrardan tesekkur ediyorum arkadaslar
genede 1 video istiyorus taikidie artık kadran olur roll olurr :D
Maaşallah..
maaşallah cok cok iyi uzun yolda ne kadar keyifli olduğunu tahmin edebiliyorum :)
maaaşallah alınan değer çok tatminkar
sıkıntı yaratacağını düşünse yaptırmazdı o STAGE'de yazılımı herhalde ,
sen mi tune ettin aracı?
yok ben değil M.Gazihan etti ;)
ben tune eden arkadaşa sormuştum;)
tune eden kişiye soruyor arkadaş, bende merak ettim açıkcası, sadece yazılımlamı alındı bu güçler,yoksa filtre,eksoz,katalizör vs, aydınlatırsanız memnun olurum..
ben daha once bu motorla ilgili mehmet abiyle konuşmuştum
o yüzden soyluyorum
mod. açık ve ford'larda partikül filtresi bulunmadığından bu gücü alabiliyor
aynı motora sahip peugeot ve citroen'den part. filtresi oldugu için alamıyor çünkü belirli bir gücün üstünde bu parça tıkanıyor ve serviste masraf çıkartıyor,
sadece yazılımla (dv6 kodlu bu motordan yine ford grubu için soyluyorum ) 150 Hp çıkarttığını biliyorum ama bu araç 157 çıkmış belki 1 ekstrası olabilir ama olmayabilir de yorumu getirir mehmet abi zaten .....veya araç sahibi ....
selamlar tekrardan arkadaslar duman oluyo bıraz yakıt regulatoru koyduk araca aracda kutu ici green filtre kat iptal egr iptal mevcut :) bu motorda zaten 140in ustune cıkınca duman olmaya baslıyo. duman benim icin problem icermıyo hici, sorun yok o yuzden
bnm arkadaşta 2007 var onda olması lazım partikül servis öyle bişeyler demişti diye hatırlıyorum.
2007 sonrası derken aslında 2007 dahil demek istemiştim. :icon_tup:
Alla Alla ford'larda hiç yok die biliyorum ben ama .