|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: F20C
|
Selam arkadaslar
2008 model 1.3 Opel Astra Cdti a RLS Performance dan Chip yaptirdim . Arac artik eskisi gibi yokuslarda zorlanmiyor ve daha rahat bir kullanima sahip oldu. Arac Easytronic sanziman oldugu icin dynoda olculmedi fakat bariz bir sekilde daha kuvvetli. Beni en cok sasirtan olaysa aracin sabit hizlarda 4,7 Lt gibi az bi yakit yakmasi. Trafikte bu rakam 5.5 Lt ye cikabiliyor. Chip yaptirmayi dusunenler guvenerek yaptirabilirler. Yardimlarindan dolayi Miniklere ve Erdeme tesekkurler Tolga |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: SUPERB II & TIGUAN 4MOTION & BMW 116i
|
Maşalla hadi hayırlı olsun. Süper olmuştur
__________________________________ R-turbo RuleZzZz |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
hayırlı olsun .astra 1.3 cdti chiple kendine gelmiştir şimdi
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
sakıncası yoksa fiyat hakkında bilgi alabilir miyiz
__________________________________ hayat arabamla 2011 mil. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
hayırlı olsun.
sizdeki easytronic teknolojisi honda da cvt olarak geçmekte. benim aracımda cvt şanzuman kullanıyor. dyno ya çıkmamanızın nedenini merak ettim doğrusu? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
daha önceki yakıt tüketim ortalaması ile şimdiki tüketim ortalaması arasında bi fark gördünüz mü? bende yaptırmayı düşünüyorum...
fark ettiklerinizi paylaşırsanız sevinirim... __________________________________ Gökhan ÇAPRAZ |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Fiesta 1.4 ASM/ST
|
easytronic bildiğiniz manuel şanzımanın otomatikleştirilmiş hali. dynoda sorun olacağını sanmıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
manuele aldığında vites değişiminde kesiciye girmiyormu devir saatin?
benim bildiğim manuel şanzumanı elektronik devreler yardımı ve ismini bilmediğim zincirler ile otomatikleştirip kullanıyor. |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Fiesta 1.4 ASM/ST
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Continu...e_transmission otomatikleştirilmiş manuel şanzımanlarda da ki bende de fiesta ASM var elektrik motoru ve hidrolik yardımı ile debriyaja basıyor kendi kendine. içi tamamen manule şanzıman gibi dişlileri var. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
edit: Ömer, aklıma birşey takıldı da bu mitsubishi lancer daki şanzuman nasıl peki. videosunu izlemiştim. vites düşürüşleri aynen manuel vites düşürüşlerine benziyordu. cvt şanzumanda da bunu yaşıyorum ben. hatta sıka sıka kullandığım zaman kesiciye bile girdiğim oluyor. Son Düzenleyen mcy; 03-03-2009 13:03. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Aynı araca sahibim aynı özelliklerde ve bende yazılımlı olarak kullanıyorum sorunsuz bir şekilde,astraların kesinlikle ihtiyacı olan bir uygulama..Birde berbat easytronic şanzımanı olmasa
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Misafir
|
hayırlı olsun. memnun kaldıgına sevındım tolga.
otomatık aracların olculememısının sebebı devır kesıcı ıle alakalı degıl. rolantıye bırakıp(4.vites) dıpgaz ıle olcume basladıgımda otomatık olarak vıtes kucultmesınden doalyı. tolga nın arabasında chıp safe mod olarak yapıldı. anı aracta egr valfı ıptal edılmedı. aracta duman atma yok. ve arac tamamen tasarruf ıcın yapıldı. tolga nın da dedıgı gıbı aracta 100km de 0.7lıtre-1litre arasında tasarruf olustu. 100km de 4.5lt sanırım ıyı deger
Son Düzenleyen RLS performance; 03-03-2009 13:27. |
|
|
|
#15 |
![]() |
dip gaz yaptıgınızdada hiç duman atmıyormu?
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
kaç farklı modda işlem yapılabiliniyor? aralarındaki fark nelerdir? __________________________________ Gökhan ÇAPRAZ |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Misafir
|
mod senin isteklerine bağlı , olabildiğince hızlandırın diyorsan
kat iptali egr iptali vs vs yazılımdada limitler zorlanarak yapılır turbo basıncı artırıllır felan ama 20 hp lik artı 1 güç bana yeter alt dewirler toplansın vsvs diorsan normal 1 map yapılır sınırlar zorlanmadan... heheh bana sormamışsın ama eksiklerim warsa tamamlasın arkadaşlar..
|
|
|
|
#19 |
|
Misafir
|
|
|
![]() |
«