Fİessta dizel... ?

Konu: Fİessta dizel... ?

1. TYFF said:

Fİessta dizel... ?

merhabalar , fiesta 1.4 68 lik bir oncekı kasa,dizel motordan max. nekadar güç elde edebiliriz , neler yapılabılır chıp ve onun dısında extra olarak sorunsuzca elde edebılıcegımız gucler nelerdır acaba ?

2. Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Shadow_Dancer said:
    Badboy nickli arkadasımız ugraşmıştı bayaa, görünce bilgi verecektir
    Tango-1 never dies.

3. TYFF said:
    saolasın, beklıyorum ozaman ...

4. YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

YEY® said:
    Orjinal haline göre oldukça seri hale getirebilirsin fakat yinede 1.6 110 luk dizeller gibi gitmiyor,kasa ağır olduğundan dolayı..

Superchips,k&n kutu içi,komple 60mm boru,kat iptali ve orj susturucu ile kullanıyordum,1.6 90 hp dizel fiesta ile hemen hemen aynı gidiyordu..Tabi bu hiç dumansız normal bir stage yazılım ileydi.Daha fazla zorlamadım ben.Zorlayıp yürütenler var kara tren modunda Ama uzun vadede sorun çıkaracaktır ister istemez..

edit:tavsiye egzost çaplarına girmemen yönünde,güç aralıkları değişiyor biraz.çip+k&n filtre tamamdır.

5. deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

deniz said:
    emre konuyla alaakasız olcak ama hayırlı olsun : ) konu beklıyoruz : )

6. YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

YEY® said:
    Sağolasın abi photoshoot kıvamına gelince yapıcaz bişeyler,seninde mail ulaştı hayırlı olsun inşallah,sevindim

7. deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

deniz said:
    : ) hadı beklıyoruz : )

bu arada yenı fiestalar harıka olmuslar cok beyendım ıcı dısı olsun ..

8. TYFF said:
    Alıntı Badboy® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orjinal haline göre oldukça seri hale getirebilirsin fakat yinede 1.6 110 luk dizeller gibi gitmiyor,kasa ağır olduğundan dolayı..

Superchips,k&n kutu içi,komple 60mm boru,kat iptali ve orj susturucu ile kullanıyordum,1.6 90 hp dizel fiesta ile hemen hemen aynı gidiyordu..Tabi bu hiç dumansız normal bir stage yazılım ileydi.Daha fazla zorlamadım ben.Zorlayıp yürütenler var kara tren modunda Ama uzun vadede sorun çıkaracaktır ister istemez..

edit:tavsiye egzost çaplarına girmemen yönünde,güç aralıkları değişiyor biraz.çip+k&n filtre tamamdır.
    peki birsey sorucam , orjınal susuturucu yerıne kalıtelı mısal magnex ,seb.,remus gıbı o tarz bı susturucu ıle gaz cıkısının daha rahat dısarı verılmesı gıbı bırsey olabılırmı _?

9. TYFF said:
    Tesekkur edıyorum vverdıgınız bılgıler ıcın saolun ...

10. YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

YEY® said:
    Valla o konuda Dragger yardımcı olur ben pek fantaziye girmedim..Yalnız İskender usta orjinali en iyisi olur dedi dizellerde..

11. TYFF said:
    ok anladım, tesekkurler ... ıskender usta dıyorsa bı tecrube solems yani dgrudur ...

12. Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dragger said:
    Fiesta ile ilgili Badboy ne diyorsa onu yap, ihtisas yaptı o konuda

Egsoz konusunda da kat iptali + 60mm borular + magnex ile az da olsa degisti gidis ama degermi masrafa bence degmez

Yani yaptım ama bundan sonra bir dizel alsam ugrasmam
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

13. TYFF said:
    bızde arastırmadayız su anda arabyı daha almadım ama on bılgı olsun dıye aklımdakı soru ısaretlerını gıdermeye calısıyorum sızın tecrubelerınızden yararlanarak.pekı bısıy sorcam 60mm borular bı guc kaybına yol acıyormu alt devırlerde fln sankı ole bısıler duymustum,tork kaybımı cnszlıkmı tam anımsayamıyorum yalan olmasında ???

14. Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Gazihan said:
    Sadece Chiple +25 Hp alınabilir..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

15. Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dragger said:
    Alıntı TYFF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bızde arastırmadayız su anda arabyı daha almadım ama on bılgı olsun dıye aklımdakı soru ısaretlerını gıdermeye calısıyorum sızın tecrubelerınızden yararlanarak.pekı bısıy sorcam 60mm borular bı guc kaybına yol acıyormu alt devırlerde fln sankı ole bısıler duymustum,tork kaybımı cnszlıkmı tam anımsayamıyorum yalan olmasında ???
    68hp fiestada chip ve kutuici filtre yapsan bence yeterli gelir.

Daha fazlasını istiyorsan 90hp olanını almak daha mantıklı...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

16. TYFF said:
    Van seklınde alıp, hem tek kapı spor hemde ekonomı mantıgıyle bınmek ıstıyorum
    belkıde koltukları söküp rally tarzı bı gorunum kazandırmak st tamponları vs.vs.vs

17. TYFF said:
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece Chiple +25 Hp alınabilir..
    sadece chıple gayet ıyı guc,stage hat safhadamı extra seylerle daha da guclu olr dıosn yanı abı he ?

18. Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Gazihan said:
    tabiki..eksoz filtre intercooler 100 hp yi geçersin..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

19. TYFF said:
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki..eksoz filtre intercooler 100 hp yi geçersin..
    ooo cok iyi bir güc walla, sorunsuz sekılde dımı ? extra turbo basıncı arttırılmasl fln dahılınde deılmı bu guc elde edılır ??