arkdaşlar bir arkdaşımız 08 astra 1.6 cdti 90lık HB almak istiyor,
ama 1.3 oldugu için aklında soru işareti war we benimde sizin yorumlarınız neler bu araçla ilgili ? corolla d4d ile kıyaslarsak perfor. olarak hangisi daha iyidir?
arkdaşlar bir arkdaşımız 08 astra 1.6 cdti 90lık HB almak istiyor,
ama 1.3 oldugu için aklında soru işareti war we benimde sizin yorumlarınız neler bu araçla ilgili ? corolla d4d ile kıyaslarsak perfor. olarak hangisi daha iyidir?
Güzel bir motordur. Aracın ağırlığı biraz negatif etki yaratsa da yüksek tork bunla başa çıkıyor. Uzunda 6. vites sayesinde 200 ü geçiyor. Performanstan memnun kalınmaz ise chip ile 110hp üzerine çıkılabilir.
Multijet motor, gayet iyi
Grande puntoda daha basarılı, astra biraz agır kalıyor.
Yeni kasa D4Dyi gecer ama eski kasa D4Dye gecilir![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
alt devirleri ölü bir motor. performans beklentiniz olmamalı pek.
otomobil olarak gayet iyidir.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
ben kullanıyorum 2008 model 59 bin km ye geldi maşallah daha bi problemle karşılaşmadım easytronik 6 vites şanzımanı da gayet kullanışlı ve ekonomik.zaten dizel arabayı performans için almıyosunuzdur umarım ki bence gücüde ağırlığına ve hacmine göre gayet tatminkar bana göre.fiyatına göre bence sınfında alınıcak düzgün 2.eli değerli bi otomobil.tavsiye ederim şahsen.
Tavsiye ederim gayet güzel kaliteli bir araç +'ları çok fazla bence Opel![]()
5 kişi 200 ile rampa tırmandığına şahit olunca vede gazlamazsan otobanda gerçekten az yaktığını görünce hayata küsüyodum az daha![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bizde var 2008 model uzunda inanılmaz az yakıo ve cok rahat bi araba hiç yorulmasın 50 ytl mazotLa 400 km gitmiştım ve basarsan 200 km lere kadar yapabiliyo.almanı tavsıye ederım yani..
dizel araçlara alışamadım ben bir türlü hele o sesi traktör gibi afedersin. millet niye dizel alır hala anlayabilmiş değililm.hoş artık ne kadar fark var benzinli modelle dizel arasında ona bakmak lazım ama servis masrafını traktör sesini ve diğer eskilerini düşünüp al derim.
sanırım toyota dizelde opelden daha iyi. özellikle yeni kasa toyotalar bayağı sessizdi ki iç mekan gayet hoş. göstergelere girmiyorum bile.
sakin sakin
ben fark derken fiyat farkından bahsetmiştim yoksa tabiki dizelin az yaktığını buradaki herkes biliyor ..
ama konu yakıt ise benzinli araçların lpg çevrimli hali dizele yakın bir sarfiyat yapıyor km başına para hesabında. aslında lpg den öte doğalgaz çevrimi[cng] gelse o zaman piyasada dizel ve lpg li araç kalmaz ama o işler uzun işler bizi dişler.
18.01.2006'da teslim aldığım en üst donanımlıya sunroof ve xenon paket ilaveli aracı 5 ay 30.000 km ben kullandım. araç sadece 2000 d/d altında çok kötü ilk kalkış çok kötü ama 2000d/d üstüne çıktın mı çok güzel hızlanıyor. sunroof'ta açılırken tıkırdama yapıyor ama çözemiyorlar ve bu normal diyorlar.
yol tutuş sınıfında mükemmel diyebilirim. otobanda 160-170'i geçmez sadece eğimli yollarda bikaç kere 210 görebildim. ben ortalama 6 litre yakıtla dolaştım.
daha sonra aracı babam kullanmaya başladı. ondayken bir kere denizli izmir yaptım dönüş yolunda 70000km'de turbo gitti garantiden değiştirdiler. babamın yakıt ortalaması 16000km'de 5,1 lt. şehir içi şehir dışı karışık. (sıfırlamayı bilmediği için sadece ben kullandığımda sıfırlıyorum)
test sürüşü yap ilk kalkıştaki kötülüğü gör bana uyar dersen tavsiye ederim. ama ben bir daha asla bedava verseler ilk kalkış nedeniyle satın almam.
kardeşim bence yaramaz...1.3 kosarak kalkarken geçersin...
ben toyota al derim....1.3 agır kalıyo agır kaldıgı ıcın bıraz gazladın mı yakmaya baslıyo...
kalkış ve hızlanmalara girersen stok bir astra g o araçla dalga geçiyor ona göre. heleki o arabadaki gibi hırs yapabilecek biri isen arabadan soğursun.
eski kasa D4D var bizde sıkıştıra sıkıştıra 160 altına hiç inmeden ortalama 5,5-5,7 yakalıyoruz 3 kişi + dolu bagaj ile.Tırmanışlarda da ciddi anlamda 1.6 ları ağlatır![]()
08 astra 1.3 cdti.. 1.6 ları yokki .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)