|
|
#1 | |||
![]() |
Aracımız 1.3 Multijet Fiat Doblo Turbosu KKK KP 33 .Kendi turbosunu ellemedik kendi stoklarımdan bitane Mjeti seçip büyütmeye koyulduk.Araç sahibi Barboros abi yazılımını kendi yapacak.
Araçtaki yapılacak modifikasyonlar Ege Turbo Performans KP 37 Turbo Upgrade (Yapıldı ) PS Chip Tuning (Sırada turbosunu bekliyor.) Yapılan turbo işlemi Turbo sökülerek emme kanadı kanat kapağı ve komple tamir takımı KP37 ye cevrildi. İşte resimler. Not: Resimler çok net olmayabilir telefonla çekim yaptım. Turbo sökülüp temizlenmeye başlandı ![]() Uygun kanat seçildi ![]() Kanada uygun kanat kapağı ayarladım ![]() Eski ve yenilenmiş turbo yan yana ![]() eski turbo ![]() Büyütülüp temizlendikten sonra ![]() Artık İstanbula gitme vakti geldi kargoya verilmeden önce
Son Düzenleyen egeturbo; 06-04-2009 21:56. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ´06 corsa 1.2 twinport
|
bu işlem kaca mal oldu ve sagladıgı performns verılerı nekdr
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Maliyet bu araç için söz konusu değil.Barboros abi zaten kendi chip uygulamaları yapıyor.Turbo deseniz bizde gani
Barboros abiye feda olsun dedik ama araç bitsin neyi nekadara yaparız düe maliyeti çıkartır burdan sizinle paylaşırım
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ´06 corsa 1.2 twinport
|
sevınırm... cıcegı burnunda daha bgun oglen aldım 2006 palio mjet 1.3 70hp buna bselr yapmai dusunuyorum kısmet olrsa...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
Bu uygulamaların aynısnı Adanadan Cihan Culha ve site üyelerinden Paliosu olan Mertcan abilerimizede yaptık onların konularınıda ince yada sana link göndereyim |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
1.3 multijet buyuk turbo ile kesme sorunu
sorunları 1.5 barı geçemiyorlardı ama artık doya doya 2.0 barda geziyorlar
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
http://www.dailymotion.com/relevance...-denemesy_auto
Gri renkli araç site üyelerinden Cihan abinin onada aynı uygulama yapıldı işte video ama ozmanlar 1.5 i geçemiyordu |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
bende istiyorum
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
Direk daha büyük emme kanadı ve emme kapağını buldum.Kp37 ye yeni büyütmeler geliyor.Tabi hepsi deneme yanılma yönemiydi. Ama yeni gelecekelr sayesinde Hiç işlemiyoruz.Ve hava kanalları daha daha büyük çok daha güzel oluyor.Barboros abiyede öle yapıcaktım.Ama elimde kapak yoktu.Yeni malların arasında inş en çok satılın bahsettiklerim olacak.
Son Düzenleyen egeturbo; 07-04-2009 07:25. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Opelin salyangozu farklı biliosun arda..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Evet ama 1.3ün ağzına flanş takılıyor ve sonra düz boru oluyor.Bu bahsettiğim kapak sayesinde o falnşı iptal ediyoruz ve 1 tane normal (flanş borusu ) çapında hortum takıyoruz.Ve düz boruyu adepte ediyoruz ardınan direk hortum zaten aracın kendi hortumu ile devam ediyor.Yani kısacası o flanş iptal oluyor.Gelişmeler devam edecek.Dizelde fena kafa patlatmaya başladım çünkü.Bakalım Barboros abinin eline turbonun geçmesine az kalmıştır.İnş bugun takıp chipide yaparsa. Ondan son gelişmeleride öğreniriz.Bide bi süpriz yapar dynoya cıkartırsa dahada güzel olur.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Barboros abi turbo takmış.Tornada kapağın içinden düzgün alamamışın 2000 devirden sonra biraz ıslık sesi gelemeye başlamış.Bmyle azcık daha kullansın bitane daha yapıcam ona.Bakalım dyno verisinide göndersin
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: yok
|
elinize sağlık. dyno verisi merakla bekliyorum.
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age
|
Arda emeklerine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Sağol Cem abi ama bizde bu sefer emek yok bütün emeği Barboros abi yapacak .İnşallah bugun dynoya çıkartırlar.Bide aynı işlem siteden Cihan abiye yapmıştık.Asıl onun dynosunu merak edip bekleyenler var onunki dahada güzel oldu.Barboros abi günlük spec .Cihan abi her an gazlama spec
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Gazlayana turbo dayanmaz ((:
Son Düzenleyen senna; 08-04-2009 18:03. Sebep: reklam............................. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 21:54 ::::

Barboros abiye feda olsun dedik ama araç bitsin neyi nekadara yaparız düe maliyeti çıkartır burdan sizinle paylaşırım