1.9 Jtd için bi çözümünüz yokmu? :)
Printable View
1.9 Jtd için bi çözümünüz yokmu? :)
fiesta(1.4 tdci) için ne gbi şeyler yapılabilir peki??
Dobloya bir üst sınıf turbo uygulaması sonrası korkunç bir tork alabiliyoruz...1.9 barda araç tutulmuyor..(:
Fiestaya intercooler şart..yüksek turbo basınçlarında turbo çok ısıtıyor havayı ve motor uzun yolda şişiyor..
fiesta ya intercooler için ne önerirsiniz birde + sı sadece uzunda mı olur?
intercoolerın her şartda faydası olur..Bir miktar turbo gecikmesi olabilir..
Genelde 1.6 PSA motrolarda kullanılan intercoolerı uyguluyoruz..
Mehmet haftasonu körfeze geleceksen bi konusalım, danısacaklarım var ;)
İnş. Geliyoruz..
1".9 için şunu söyliyebiliriz elimde görünüş ve bağlantı noktaları aynı fakat palleri farklı olan 1.9lar var ben onları kullanıyordum.Ama şimdi daha büyük emme tarafını buldum balanslamadada sorun olmuyor egzoz miline göre.Egzoz milinide bahsettiğim turboların milini kullanıyorum.Ama bu 1.9lar sadece chip ile kullananlar bile çok memnun .Turbosuyla geri kalanını siz düşünün.
Gelelim 1.4 te intercooler aslında turbonun geçikmesini sağlsakta çok faydali bi işlem yapıyoruz.Ben onlara şöyle düşündüm.1.4 te turbonun emme tarafından çıkarken hemen bi flanşlamali bi parça oturuyor.O praçayı iptal ederek direk oraya minnacıcık bi cooler yapmaktı.Sonra da intercoolera polyester yada plastikle hava alabileceği bişeyler yapmak.Aynı nissan skystar mitsubishi pajero larda buna benzer bi parçalar var.Performanslı olacağını düşünüyorum.
evet yakında 1.9 u chipliycem sonuçları merak ediyorum korkum var ama bakalım neler olucak umarım bi sıkıntı çıkmaz bu arada elinize sağlık sonuçları bekliyoruz merakla!!!
Bu yapılan işlemle ilgili fiyat almak istiyorum lütfen ? Özeldende gönderirseniz sevinirim atlama olmasın. Teşekkürler
barbaros abi dobloyu şaka makinası yapacak herhalde :D
Dyno nerde kaldi bendede 1.3 punto var mk 2004 aracin ciğerini acmak istiyorum biraz daha uzasin yeter :)
bide maliyet ne oldu ?
bu işlemden sonra örneğin 1500 devirde başlayan turbo yine aynı devirde mi çalışıyor yoksa devir aralıkları değişiyormu?
valla ben turboyu tesli edeli uzun bi zaman geçti .Barboros abim acaba ne yaptı bilemiyorum sorayım dyno üzerine cıkardımı diye ?
Turbo azcık daha erken dolduruyor fakat cok daha fazla üflüyor
Çok duman atmaz mı böyle?:)
Chipten sonra tahminen kaç bg olmuştur doblo?