abi yakındır geliyorum izmire , 1.3 cdti 75 hp gazihan stage 2 yazılımlı opel corsam var. motoru halletmeden buna uygununu sen bilirsin turbo istiyorum. sana ulaşabileceğim bi numara yazabilirsen sevinirim
Printable View
abi yakındır geliyorum izmire , 1.3 cdti 75 hp gazihan stage 2 yazılımlı opel corsam var. motoru halletmeden buna uygununu sen bilirsin turbo istiyorum. sana ulaşabileceğim bi numara yazabilirsen sevinirim
Bildiğim kadarıyla 90'lık Multijet/CDTi'lar 75liğe göre farklı turbo kullanıyor.
Yanlış bilmiyorsam 90'lıkta değişken zamanlı VGT vardı.
95 liğin turbosunu inceledinmi
95'likler aynı sanırım. Çünkü serviste ecotec motorlara ecoflex 95 yazılım yapılabiliyor.
TechII'yle Şase nosu üzerinden güncellendi.
Serviste 40 50 lira gibi bir fiyatı vardı sanırım.
Ben yaptırdım, Güç bandı biraz aşağı çekildi gibime geldi.
Altlarda çok daha tepkili, hisli oldu. Üstlerde hissedilir bir değişim olmadı.
Ş.içi kabus olmaktan çıktı :)
yazılım mı sadece yani?
1.3 motorların hepsinin turbosu birbirinden farklı. 70 75 90 95 hepsi birbirinden farklı aynı olan hiçbir turbo yok.
şu turbo numaralarını verirseniz yada fotoları size yardıımcı olucam fakat 70 ile 90lığın kanat ölçüleri aynı sadece dış salyangozlar farklı
selamlar
Corsa C 1.3 dizelde KKK turbo var sanıyorum. Ben size kullanacağım pervaneyi söylesem, emme tarafını işlemek için göndersem ne kadar sürede işlem yapıp geri yollayabilirsiniz?
mesela Caddy pervanesi olabilir..
Fiyatta dahil olmak üzere haber bekliyorum.
Malesef caddy pervanesi 1.3 emmekapağının içine olmuyor biz bu tarz hybrid turbolarda emme kapağının içinide artık port polish tarzı ile büyütüp genişletiyoruz.Caddy kanadı fazla büyük geldiği için hava emdiği kısım daha torna tezgahında parçalanıyor.
Dışardan bizim markasını bilmediğimiz yedekparçaları malesef uygulamıyoruz.Bunun nedeni en önemlisi balans tutmayabilior.Eğerki bu tarz büyük bi turbo düşünüyorsanız caddy kanadına daha iyi hava üretebilecek kanatlar mevcut
haberini bekliyorum arda kardeşim o zaman
heyecanlandım bak şimdi
95 deki turbo bidefa 1.6 mjet deki gibi yukarda.. ikinci olarak cok daha büyük görünen bir turbo.. yüksek ihtimalle daha yeni bir teknoloji.. işletim sistemi bambaşka.. pompa geliştirilmiş.. enjektorler cok cok farklı.. yakıt basıncı arttırılmış..tork dha aşağılara çekilmiş..
Evet ozaman azcık beklemeye gerek yok
Turbonun genel bilgileri geldi.
Bw serisi kkk marka turbo üzerinde mevcutmuş.Şuan Marcellonun bana verdiği bilgilere dayanarak söylüuorum.
emme tarafında pay var egzoz tarafı için manifold ısı kalkanın sökülmesi gerekli. diyorlar.Yarın gümrükler açık olursa inceleme fırsatım olucak bana gelen turbolardan.
Ama mehmet abi dediğin gibi baya değişiklikler varmış. Alt devirler eskisine göre daha canlanmış..
Konunun üstünden uzun zaman geçmiş.
1.3 mjet e farkli ne turbosu takabiliriz örnek varmi ben gene 1.3 aldim corsa kurçalayalim bakalim neler yapabiliriz
by hannibal @ konuyla alakası yok ama.. abi sende daha öncede 1.3 punto vardı sanırım bilgin vardır belki eksoz olarak ne yapabiliriz 1.3 corsa var bendede.. magnex takıyim diyorum ama fiyatıda yüksek kararsız kaldım:)
1.3 motorlu her arabaya bindim :D en son corsa aldim magnex de ses diğerlerine göre daha iyi tok bi ses veriyo diğer 60 70 liralik eksozlar rüzgar sesi gibi gereksiz sesler cıkartiyorlar.
Görüntü olsun diyosan kafana göre bi eksoz bul tak illa ses istiyosan dp falan yapman lazim ki bi nebze iyileşsin
bende o rüzgar sesinden korkuyorum işte :D yok görüntü diğil de birazcık tok ses alıyim diye magnex istiyorum. dp yapmdan hatta katı bile iptal etmeden sadece sona magnex taksam nasıl olur ses alırmıyım ? :) bide kaçlık magnex takayım ?(63 lüğü var heralde onunda) :) tşk ettim abi .