|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Bilemezsin
|
arkadaşlar merhaba. 2007 saab dizel kullanıyorum. aracımda hirsch performance yazılım var. biraz daha güçlendirmeye karar verdim. ne yapabilirim ? bildiğim kadarıyla superchips hirsch'e göre daha fazla güç verebiliyor. bende zaten garantiden çıkmasını istemediğim için hirsch tercih etmiştim fakat geçen hafta garantisi doldu.
ne önerirsiniz ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
150 hp saab motorundan 40 hp alınabilir. Ankaradayım istersen yardımcı olabilirim..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: espri
|
saab değilde opel motoru diyelim ?
40hp daha evel aldınızmı bu motorlardan ? 40hp? 40? __________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic
|
ben ist da biryer ile konusmustum tam hatırlamıyorum egr yi acarsak vectra 1,9 cdti dan 240 beygire kadar yolu var demisti bilmiyorum ne kadar dogrudur ?
eski upsolute olabiir yalan soylemeyim .. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Clio Cup
|
Son Düzenleyen Can_t; 09-04-2009 16:22. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
neler yapılabilir erh ? hirsch'i iptal edeceksin herhalde ?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: espri
|
chip ile 40 hp net alabiliyormu ? bunu merak ediyorum ben nasıl oluyor diye ? __________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
1.6 hacimli dizellerden alınıyor zaten 30+hp..1.9 arabada rahatlıkla alınır 40 hp,gayette zevkli olur..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
hirsch bana +26 beygr ve +44 tork verdi. ama superchips falan daha yüksek güçler verebiliyormuş sanırım. o yüzden soruyorum.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
o hacim ve motor için çok düşük veriler, superchips'te çok agresif yazılımlar yapmıyor ama bu verdiğin rakamlardan fazladır yine
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Çok agresif yazilim dediğiniz nedir? Saab gibi klas bir aracı patates/köfteci arabasına mı çevirmek istiyosunuz 3-5 HP fazla alacam diye...
yazıktır günahtır. Haa Hirsch çok aptal bir firma mı, bilmiyor mu bu motordan fazlasını almayı sanki?!
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
26 hp ile 40 hp aynı şeymi yani?ayrıca konuyu açan arkadaşın arabasında zaten yazılım var,ve daha fazlasını istediğini söylüyor bu yüzden konu açıyor,ozaman bu güçle birlikte duman geleceğinide biliyordur.Daha fazlasını istiyor herkeste kendi fikrini yazıyor,bende şimdiye kadar kendi yazılım tecrübelerime dayanarak yorum yaptım.
Bahsedilen firmayıda bilmem hakkındada yorum yapmadım aptalmı veya değilmi diye. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Bir arabaya sahip değilseniz Yok olarak Belirtiniz
|
sitede +30 olarak görünüyo ama +40 dediyse 40tır
http://www.boosterperformance.com/saab.html |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
bahsettigimiz 150 hp lik motorda köfteci arabası gibi olmaya gerek yok.. istenilen basınc elektronik olarak ayarlanabilcegi için dumansız 190 hp hayal değil
aracın uzerindeki yazılımı orjinale ceviricez öncelikle evet.. daha sonra kandimiz yazılım yapıcaz.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Eksoz ve Custom Map imle 225 Hp Alabiliriz..Aldık da..
Sağlıklı.. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Mehmet kardeşiminde söylediği gibi bu motordan "istenildigi takdirde" cok guzel güçler almak mümkün
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: W124 300E
|
Aslında bazı motorlar çok dayanıklı,biraz daha yüklenilebiliyor ama saabda durum nedir bilemiyorum
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
stock sekılde soft tune duman atmadan yanı. 35+hp ve 60+nm aracın sandart yazılımının uzerıne ekleyebılırım. lısanslı program ıle.
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Bu aracın üzerindeki motor opel fiat alfa chevrolet bi hayli marka kullanıyor 120-180hp aralığında güçlerde üretilmekte..Powertrain üretimi dayanıklı bi makine..Hacimli ve Euro4-5 normunda olduğundan birhayli kısık ayarları..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |