yokmu bursadan bi dizel :rolleyes:
Printable View
yokmu bursadan bi dizel :rolleyes:
bursa yla işimiz yokki yol olarak alakasız kalıo bize bayaa :D
lewo benle denicen ilk , söz verme kimseye !!!
rodajına kurban .....
lewo olm araban uzakta die herkese Gder yaptın öle yaptım böle yaptım. gun geldi o araba buraya gelio o zmn görcez seni.. :D:D:D
kime gider yaptım olm getir 1.4 clioyu sapliyim :D neyi geçip neyi geçmediğimi yazıyorum sadece ;)
orta yol buluruz, yazın ae101 yerine caravelleyle olsaydın madem orda denerdik yavrukuşum :D
deneriz , son seçenek orta yolu bulmak side şekli gerisini dont worry :D :icon_tup:
tasarruf olsun artık dizel bile değil direk tüp'e dönmek lazım
İstanbuldaki arkadaşlar bigün Diesel araçlarla buluşalımda bi Rolling yapalım
Görelim TDi CRDİ CDTİ D4Dleri =)
Heh rolling yapmayan 1 sen eksiktin mehmet :)
temmuz 25 i gibi sanırım NGR la beraber oralarda oluceyiizzz kısmet :D
Bence 1.3 dizel için çok güzel ve keyifli bayılma durumu yok torku da yeterli kullandım çok güzel araç arkadaşımda kullanıyo tek kapı opc bence makul ve akıllı bi araç donanım olarak ta iyi çok hafif değil ama seri bir araç
gidişi dizellerde kendi sınıfındaki araçlarla yürür belki 1.5 65lik clio ile yürür kalkışta sonradan geçer.. chipli opelde bizim clio ile yürür heralde :)
selamlar.beyler toyota yaris d4d 90 hp kendi klasmanında akla zarar yürüyor.
suzuki grand vitara 1.9 da kendisinden beklenenden çok iyi gidiyor.rollda yaris götürüyor ancak diğerlerinin pek şansı yok diyebilirim.
yaris güncel kasa corollayada açıkara fark atıyor(tabi aynı motor olmasına karşı 200 kg var arada)
dizelcilerin dikkatine;ön çamurluklarında D4D yazan yarisler tehlikeli olabiliyor :D
Şimdiki dizel araçlar bir farklı artık ...
1.2 clio mu satıp 2009 model
0 corsa aldım 1.3 90 lık
clio nun şansı yok=)
2009 konusu hortlamis :D hayirli olsun aracniz