shell v power kullancıısyım bende
mümkün oldugunca 5 depodan 1 ni GTL alıyorum sizde böle yapın tavsiye ederim
ben farkı anlıyorum GTL ile gazlarsam biraz daha iyi gazlamassam en az 50 km fazla gidiyorum
Printable View
shell v power kullancıısyım bende
mümkün oldugunca 5 depodan 1 ni GTL alıyorum sizde böle yapın tavsiye ederim
ben farkı anlıyorum GTL ile gazlarsam biraz daha iyi gazlamassam en az 50 km fazla gidiyorum
ah diesel ah gözünü seveyim dieselin aldık benzinli doğru dürüst gezemioruz:D
Ben bu depoda 29.5 litre ile (yol bilg. harcanan toplam yakıt gözüküyor ondan buçuk) 450 km yol yaptım.
Sanırım hala biraz çok, şehir içi dur kalk falan ağırlıklı rakam bu. Araç 1200 km ye geldi ikinci depoyu yarıladım.
Hiç normal euro koymadım, hep GTL ama şimdilik yakıt yüksek gibi..
Olmadı bi depo normal eurodizel koyup farka bakıcam.
Ben dün bp eurodiesel koydum, gtl cok pahalı geliyor artık...
gaz tepkisi gtl de çok farkediyor bende, o yüzden forever gtl :D
Valla bende hiç bi degişiklik yok :D araba hala aynı yakıyor gaz tepkisinindede bişe hissetmedim :)
geçen shell deki abi bir anlattı bir anlattı dedimki bu fiyata eskiden benzin alınırdı gerek yok dedim sende haklısıın dedi :D:D
aldigim yerlerden midir bilmem gtl hic bsiey degistirmedi bende verdigim para haricinde
Bende bu sefer GTL kullanmayacağım aldığımdan beri ilk kez :D
BP euro alayım bu sefer bari.
aracın 2. deposunu gtl doldurdum full tasarruf gıdıyorum yazıcam depo bıtınce.
Ben hic kasmadan, hergün gazlayarak 5.2 ortalama gördüm.
3 sene boyunca 6 litre yakan araba 5.2 görünce zaten dogal olarak inanıyor insan ;)
Su an bp eurodiesel var, yine gazlamalı vs hic kasmadan 5.8 ortalama.
benım aracımda tıtresımı baya azalttı dıyebılırım dumanıda azalttı . gtl ıyıde 3.30 :S:Ss
eskişehirde 4 gündür gtl yok arkadaşlar gelip gelmeyeceğinide bilen yok bugün mecburen 20 liralık euro aldım bariz sesi arttı aracın yanımdaki arkadaşımda farketti seste bir gariplik olduğunu
3.3 tl de verilmez gtl ye, çok vallahi.
BP nin eurodizelini aldım daha ekonomik gibi 5.6 litre ortalama, 850 km gittim çeyrek depoda :D
Aynen bp eurodiesel iyidir.
Bi dönem gtl ile cok az fark vardı, hatta bi ara aynıydı fiyatları o dönem cazipti.
Ama su an hicbir cazibesi yok.
Bu arada yanlış anlaşılmasın, 850 km gittim, 1/4 depo kaldı.
"850 km gittim çeyrek depoda" diyince rekora aday bir durum ortaya çıkıyor.
multijette uzun süredir shell gtl kullnan varmı :) memnuniyetleri nedir suan :)
ben dizel araç aldım alalı 5-6 depodur hep gtl kullandım. 1.5 105 hp megane 830km yi geçmedi daha 56lt depo
Şaka gibi 2010 yılındaki yorumlarda;
''3.3tl verilmez GTL'ye çok para'' denilmiş şimdi mazotu aldığımız fiyatlara bak...
Karsıyakada tek bir istasyonda gtl var ve artık memnun değilim po dan alıyorum araba daha istekli ve daha sessiz ?
bir süredir fuelsave ve gtl den tamamen gtl e döndüm. km konusunda hiç bir fark yok.azalma veya artış olarak ciddi bir değişim olsa fark ederdim
ben 2009 aralık ayında ilk aracımı aldığımda benzin 3.33 filandı :)
şimdik fiyatını söylerken içim acıyor :(
gtl i multijette uzun süre kullananlar yorumlarını alabilirmiyim enjektörlerde felan sıkıntı varmı :)
shell'e mail at, incelemeye alsınlar
valla bende de yakıtta fark yok sayılır 0.1-0.2lt daha az yakıyorumdur belki, ki uzun zamandır gtl kullanıyorum. ama şöyle bir gerçek var 90bin km doldu, 50 bindir gtl kullanıyorum desek düz hesap olarak, hala sıfır dumanla geziyorum carbon clean vs yapılmamasına rağmen. 20 binde bir servis enjektör temizleyici ekliyor depoya o kadar :)
bir farkı yok :) ayagımı dip gazdan çekmem, yine 600km yine 600km